Follow:

Bij verloskundige 23.02.10 & skype

Vandaag weer bij de verloskundige geweest en dus hieronder de stats:
– Bloeddruk 100/55
– 60 kilo (nog steeds dezelfde :yay:)
– Onze wonder daalt heel goed (kontje boven, hoofdje onder)
– Hartje klopte ook weer prachtig

Verder heb ik extra informatie wanneer de VK mag bellen en ook 2 folders mee te nemen om thuis rustig te kunnen lezen. De folders : Hoe ga je om met pijn? en Hielprik bij pasgeborenen. Ik vertelde dat onze wondertje in myn buik best druk bezig beweegt en soms hard onderaan drukken. De VK zei…Dat is de hoofd (onze wondertje zoekt uitgang :yes:, denk ik)

Voordat naar VK…vanmorgen belde ik ff myn Ibu om te vertellen dat vandaag naar VK (dat belde ik eerst haar voor of na). Het gaat alles goed daar en verder kletsten wij andere dingen en vandaag vertelde myn Ibu dat onze buurman Jacob gisteren bij haar huis bezocht. Myn zwanger bracht hij van uit zijn hotel en terug (heen en weer). Dan vertelde myn moeder dat het was gezellig, veel gelachen, foto`s gemaakt en kletsen natuurlijk. En vergeet niet wat hapjes gegeten (myn moeder zelf gemaakt) En myn Ibu vroeg of hij voor in onderweg terug naar Nederland wil meenemen…Myn moeder dacht dat makkelijk om lekker hapjes mee te nemen. Tegenwordig is het lastig bij duane. Wel naar zijn hotel nam hij hapjes mee. En ook een paar spulletjes voor mij en onze wondertje…gelukkig vind hij niet erg om die spulletjes mee te nemen. Dank je wel Jacob! (Ik heb wel tegen myn oude zus dat niet zoveel spulletjes naar hem om hier mee te nemen.)

Ben benieuwd naar de foto`s die myn oude zus heeft gemaakt met digicamera (wel een paar foto`s van aar kinderen in facebook gezien)

Share
Previous Post Next Post

You may also like