Follow:

Biomed producten : Biotox, BioBright en Forget Your Age

 photo 2016Biomed1a_zps98gtya0j.jpg
Het merk Biomed kende ik nog niet maar een tijdje terug mocht ik aantal Biomed producten uittesten inclusief de nieuwe product Biotox. Stuk per stuk ga ik vandaag Biomed producten laten weten wat ik ervan vind.

 photo 2016Biomed1aa_zpsrqqizwb6.jpg
Ze zitten in de wit doos met daarop de tekst van het merk en wat informatie.

 photo 2016Biomed1b_zps4oxgzjdj.jpg
 photo 2016Biomed1bb_zpsqdnqjcne.jpg
BIOTOX €39.99
Biomed komt er met nieuw product “BIOTOX”. Biotox is een alternatief op Botox. Het product bootst het gif van de tempeladder na en laat de samentrekking van de spiercellen minder zichtbaar zijn. Volgens Biomed word de huid een gladder effect geven en verminder rimpels. De doorzichtig vloeibare crème zit in glimende zilver glas flesje met een pipetje heeft zodat je gemakkelijk de crème kunt doseren. Het smeert makkelijk en het trekt heel goed in mijn huid. Mijn huid voelt fijn aan maar niet zo glad zoals ik verwacht of zoals BOTOX doet (geen idee want ik heb geen ervaring met BOTOX dus ik kan niet hem vergelijken). Ik verwacht dat mijn huid zo glad zouden aanvoelen maar bij mij in dit geval niet. Elke dag kan je hem twee keer over gezicht aanbrengen.

 photo 2016Biomed1bbb_zpsri3uabce.jpg
De ingrediënten BIOTOX

 photo 2016Biomed1c_zpsrjhtvhoo.jpg photo 2016Biomed1cc_zpsniarvob0.jpg
BIOBRIGHT €24.99
Deze crème heeft ook een pipetje, alleen bij deze is de verpakking wit. Door vloeibare crème kan je gemakkelijk over je gezicht aanbrengen. De crème trekt snel in. Ik merk dat mijn gezicht geen veranderingen. Twee keer per dag kan je hem smeren.

 photo 2016Biomed1ccc_zpsurx6pnhc.jpg
De ingrediënten BIOBRIGHT

 photo 2016Biomed1d_zps09bbvgg2.jpg photo 2016Biomed1dd_zpshfwnfbwt.jpg
FORGET YOUR AGE FACE OIL €29.99
De olie zit in een simpel verpakking met een pompsysteem. Door doorzichtige flacon kan je goed zien hoeveel er nog de olie in zit. De bodem schuift steeds wat omhoog als je het gebruikt. Deze olie beloofd je huid te kalmeren en rimpels op te vullen. Het smeert de olie gemakkelijk over je gezicht en een heel kleine beetje vet aanvoelen, niet storen. Het is tijd nodig om op huid in te trekken. De olie kan je mixen met je dagcrème of nachtcrème. De olie kan je twee keer per dag gebruiken.

 photo 2016Biomed1ddd_zpsrbslmh1c.jpg
De ingrediënten FORGET YOUR AGE FACE OIL

 photo 2016Biomed1f_zpsy56ionk0.jpg photo 2016Biomed1ff_zpsecaimdny.jpg
FORGET YOUR AGE FACE MASK €19.99
In een strak verpakking zit de masker en het breng makkelijk met kwastje of met je vinger. De textuur is lekker zacht en gemakkelijk over je gezicht aan brengen. Ik breng de masker over mijn schone gezicht en ik laat hem ongeveer 10-15 minuten drogen. Daarna spoel ik het met lauw warm water. Mijn gezicht voelt daarna lekker zacht aan. Een of twee keer per week kan je je gezicht lekker verwennen.

 photo 2016Biomed1fff_zps4czbopvo.jpg
De ingrediënten FORGET YOUR AGE FACE MASK

 photo 2016Biomed1e_zpstdhfjuki.jpg
 photo 2016Biomed1ee_zpsfjfdu2uz.jpg
FORGET YOUR AGE EYEMASK €19.99
De eyemask zit in een tube met een kleine opening maar de mask komt makkelijk er uit. De creme is niet te dik en niet te dun daardoor breng gemakkelijk aan. Ik breng hem onder mijn ogen ongeveer 10 minuten laten drogen. Ik spoel af daarna met lauw warm water. Je smeert daarna eye cream voor maximaal resultaat. Ik merk niet zo veel veranderingen rondom mijn ogen. Het is wel fijn eye mask. Een of twee keer per week kan je hem onder je ogen aanbrengen.

 photo 2016Biomed1eee_zpseqfwg8lh.jpg
De ingrediënten FORGET YOUR AGE EYEMASK

Alle Biomed producten zijn geurloos dat vind ik prima. Alleen voel mijn gezicht niet glad of zacht aan. Ik heb geen flauw idee van welke deze product(en) heb ik last van. Ik gok dat Biobright niet fijn werkt bij mij maar ik weet echt niet zeker. Ik vind beide maskers fijn om mijn gezicht en ogen te verwennen.

Heb je ervaring met Biomed producten?

Meer weten over de producten van Biomed, klik hier

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like