Follow:

Weleda Hydraterende Gezichtsverzorging

2020-Weleda24-Visage11a

Hoi..hoi…! Vandaag maak kennis met de nieuwe Weleda gezichtsverzorging, de nieuwste ontdekking uit de natuur: de vijgencactus. Deze plant is een natuurlijke expert in het opslaan van vocht. Deze waardevolle kwaliteiten verwerkt in Weleda nieuwe lijn Hydraterende Gezichtsverzorging. Lees je mee verder

WELEDA HYDRATERENDE GEZICHTSVERZORGING
Weleda Hydraterende Gezichtsverzorging met biologische vijgencactus en aloë vera hydrateert direct en langdurig. Deze nieuwe vegan lijn heeft een ultralichte textuur, plakt niet en trekt snel in. Je huid voelt gehydrateerd, fris en superzacht aan!
– Hydrateert direct en langdurig
– Ultralichte textuur
– Met extract van biologische vijgencactus en aloë vera

Weleda 24h Hydraterende Gezichtscrème Light en Gezichtscrème

2020-Weleda24-Visage11ab Weleda 24h Hydraterende Gezichtscrème Light (voor Normale en gecombineerde huid) zit in een tube van 30ml ( €13.99 ). Het product bevat biologische vijgencactus en Aloë vera. De crème is ultralicht van textuur daardoor breng gemakkelijk aan en trekt snel in, niet vet en geen plakkerig gevoel. De crème heeft aangename geur maar misschien voor sommige iets te sterk maar voor mij persoonlijk ruikt licht naar frisse geur, niet storen. En fijn dat het blijft niet hangen. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan en hydrateert de huid de hele dag.

Weleda 24h Hydraterende Gezichtscrème €13.99 (30ml) (voor Normale en droge huid) zit in hetzelfde tube net als bij de gezichtscrème light. Ook heeft deze creme frisse geur. Het bevat biologische vijgencactus en Aloë vera. Het textuur is licht waardoor trekt snel in de huis, geen plakkerig en niet vet aanvoelen. Het voelt mijn huid gehydrateerd en zacht aanvoelen.

Weleda Hydraterende Ooggel

2020-Weleda24-Visage11ac Weleda Hydraterende Ooggel (10ml) €14.99 (Voor de tere huid onder de ogen) zit in een tube. Wanneer ik de tube opendraait, dacht ik dat gewone opening zoals gewone tube maar het blijkbaar zit er verkoelende rol-applicator. De roller werkt goed tijdens aanbrengen en wat het heerlijk koel maakt. Het product bevat Etherische oliën van groene mandarijn, pepermunt en palmarosa. De gel voelt wel een beetje plakkerig aan maar niet echt storen. Na een paar dagen gebruikt, merk ik dat de huid er minder gespannen uit ziet en de rimpels minder zichtbaar.

Weleda Hydraterende Gezichtsspray

2020-Weleda24-Visage11ad Weleda Hydraterende Gezichtsspray (100ml) €11.49 bevat etherische oliën van groene mandarijn, pepermunt en palmarosa. Het zit in een harde plastic verpakking, niet zwaar om overal mee te nemen. Een luchtige en verkoelende spray. Het trekt snel in. Het lijkt mij heerlijk voor in de zomer te gebruiken. Maar voor dit seizoen vind ik ook fijn. die snel intrekt, maar doet voor mij te weinig om puur als een soort dagcrème te gebruiken. Doordat hij ook wat verkoelend aanvoelt bij het opbrengen denk ik dat hij meer past in de zomer. Heerlijke aangename geur, verfrissend en voelt echt als een extra hydraterende boost voor mijn gezicht. Ik spray hem soms na dagcrème en onder de make-up. Ik gebruik als ik echt nodig is. Het voelt mijn huid lekker zacht en gehydrateerd. 2020-Weleda24-Visage11a Een hele fijne Weleda Hydraterende Gezichtsverzorging lijn. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan en en hydrateert de huid de hele dag. Weleda producten zijn te koop bij de drogisterijen of op Weleda webshop

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like