Follow:

Bioré met houtskool lijn

Biore Houtskool
Bioré heeft twee productlijnen, namelijk “Zuivering-soda” en “Houtskool”. Maar vandaag blog ik over Bioré houtskool lijn voor jullie. Benieuwd wat ik ervan vond van deze houtskool lijn. Lees gauw je mee

FACE CLEANSER MET HOUTSKOOL

Biore HoutskoolBiore Houtskool
Bioré Diepe Porie Cleanser met Houtskool – € 8,99 is een soort gel-achtige met een zwarte kleur. Het ziet er anders uit dan alle regulier huidverzorgingsproducten. Maar het ruikt niet vies. De cleanser ruikt juist heerlijk fris. De diepe porie cleanser met houtskool neemt vuil en onzuiverheden op en verwijdert deze uit de huid. Je kunt deze cleanser onder de douche of bij wasbak gebruiken. En je hebt maar een klein beetje nodig en door een handig pompsysteem kan je de gel cleanser gemakkelijk doseren. Het schuimt goed en het maakt mij huid schoon. Na gewassen voel mijn huid schoon en fris. Deze Diepe Porie Cleanser met Houtskool is geschikt voor Normale tot vette huid.

SCRUB MET HOUTSKOOL

Biore HoutskoolBiore Houtskool
Bioré Porieverkleinende Scrub met Houtskool – €10,99 is een soort gel-scrub met zwarte kleur. Met natuurlijke houtskool en microkristalle die neemt vuil en onzuiverheden op en verwijdert deze uit de huid. De scrub belooft je huid gladder te maken en je poriën zichtbaar kleiner. Er zitten kleine scrub deeltjes en olievrij. Het ruikt ook fris net als de cleanser. Heel aparte pompsysteem en in het begin moest ik echt heel veel pompen tot de scrub uiteindelijk uit komt. Na gebruik voel mijn huid heerlijk zacht aan en ik merk dat de poriën kleiner is geworden.

STRIPS MET HOUTSKOOL

Biore Houtskool
Bioré Diep Reinigende Poriëstrips met Houtskool – €6,99 (6 stuks)is natuurlijk strips met houtskool. Deze strips beloven de poriën van je neus te verwijderen. Ik heb dit zeker nodig en ik ben erg tevreden over want deze strips werkt echt goed. Na geen poriën meer op mijn neus. Op de verpakking vind je hoe de strips aanbrengen. Op natte neus laat je de strip 10 minuten zitten. Het zit echt goed vast op de huid. Het verwijderen is makkelijk maar wel een beetje pijn. Maar het werkt echt goed, huid van mij neus voelt gladder aan.

ZELFVERWARM 1 MINUTE MASKER MET HOUTSKOOL

Biore Houtskool
Bioré Zelfverwarmend 1 minute masker met houtskool – €6,99 (4 stuks) is een masker voor maar 1 minute. Dat is lekker snel. Dit thermische masker met natuurlijke houtskool opent de poriën en verwijdert vuil, Wat ik mij opvalt dat deze masker vanzelf warm tijdens op natte huid aanbrengen. Hoewel ik de verpakking al heb gelezen, schrokte ik wel toch een beetje want tijdens aanbrengen op natte huid word de masker vanzelf warm. Het voelt een beetje raar dat warm masker op mij gezicht maar met plezier masseer ik dit masker zacht over mij gezicht. Ook door het masseren wordt het masker warm. Als je extra warmte wil, masseer je de masker met iets meer water in. Het masker wordt niet hard en olievrij. Na 1 minuut kan je goed afspoelen met water. Mijn huid heerlijk zacht aan.

Bioré met houtskool lijn

Biore Houtskool
Bioré met houtskool lijn vind ik erg fijn. Ik ben er tevreden over. Mijn huid voelt lekker zacht en gladde huid aan. Bioré met houtskool lijn is voor normale tot vette huid. Te koop bij de drogisterijen en online

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like