Follow:

Unboxing : Voordeeldrogisterij

2019-Voordeeldrogisterij10a Make-up kopen is een van mijn favorieten. Het is toch leuk om make-up producten te snuffelen en te kopen. En wat nog leuk is als de bestelling binnen en tijd om uit te pakken. In dit blogpost laat ik de swacthes van de producten en full face look aan jullie zien. Kijk je mee 2019-Voordeeldrogisterij10ab Ik gebruik verschillende merken van dure tot goedkope make up. Ik bestel een Max Factor Foundation Colour Adapt 45 in de kleur Warm Almond. Ik verwacht deze kleur past voor mijn huidkleur maar het is iets te wit, vind ik persoonlijk. De foundation blend fijn.
2019-Voordeeldrogisterij10acc Blush is een van mijn make-up favorieten. Ik vind het handig als make-up palet in mijn stash hebben. Ik swacth Maybelline Blush Master Palet Poeder in de kleur roze. Mooie blush en de lichte kleur gebruik als highlighter.

2019-Voordeeldrogisterij10ad 2019-Voordeeldrogisterij10add Een Oogschaduw palet is een must have om te hebben, vind ik persoonlijk want het is handig om overal mee te nemen. Deze oogschaduw palet Lancome Paris Magic in Love bevat niet alleen oogschaduws maar ook lipgloss maar van mij de liglos hoeft het niet, beter blush en highlighter. Naast aaplicators is er ook spiegeltje, handig!
2019-Voordeeldrogisterij10ae De make-up look is nog niet compleet als lippenstift. Ik ben nog steeds dol op rode kleur en deze rimmel London Lasting Finish Lipstick by Kate Moss – KM10 is mooi rode tint. Het brengt makkelijk en creamy.
2019-Voordeeldrogisterij10af Love parfums en zo graag meer parfum in mijn stash hebben. Het maakt mij niet van luxe merken of goedkope parfum. Het belangrijk is dat de geur lekker en blijft goed hangen.

Hieronder full face de producten hierboven en ik spuit ook de parfum, alleen jammer dat jullie de geur niet kunnen ruiken. 2019-Voordeeldrogisterij10aaaa 2019-Voordeeldrogisterij10aaa

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like