Follow:

Blackhead Peel-off facial mask

Blackhead Peel-off mask
In dit artikel blog ik een peel-off gezichtsmasker. Peel-off masker heb ik al ooit van een paar verschillende merken gebruik maar het is toch altijd nieuwsgierig om andere merk ook uit te proberen. Lees je mee

Blackhead Peel-off maskBlackhead Peel-off mask
Toen bij de action was zag ik deze masker. Ik dacht toen een tissue massker was maar toen ik thuis was, is het een peel-off masker. Er zitten vijf sachets in de Blackhead Peel-off facial mask doosje. Zo`n los verpakt is het ideaal voor overal mee te nemen, op vakantie bijvoorbeeld. Niet alle gezicht bedek ik met dit peel-off mask maar alleen op de neus en de kin. Daar heb ik meer last van grote poriën. Dus een zakje van dit masker kan ik er zelf meerderen keren gebruiken, toch wel zonde voor alleen maar de neus en de kin. Ik laat tot de masker goed droog is zodat makkelijk om eraf te trekken. Laat het masker gedurende ten minste 25-30 minuten zitten totdat het masker volledig droog. Als je niet zo dik aanbrengt, droogt het snel. Wat ik eigenlijk een beetje vervelend van van Peel-off face mask is dat ik de masker moet getrokken worden. Het doet meestal een beetje aww. Dus daarom ik breng aan gedeelte die echt nodig is voor dit behandeling (neus en kin, niet gehele gezicht). Het doet niet zo pijn tijdens eraf trekken. Het valt dus mee. Misschien omdat ik niet geheel gezicht dit masker aangebracht worden. Mijn neus en kin voelt lekker zacht aan.

Blackhead Peel-off mask
Ondank een pijn tijdens de mask er aftrekken, bevalt deze masker goed. Mijn neus en kin voelt schoon en zacht aan. Misschien twee keer per maand. Ik kocht deze masker bij Action.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Share
Previous Post Next Post

You may also like