Follow:

INIKA Organic Make-up – Define Brow Palette

INIKA Organic Make-up – Define Brow Palette
INIKA Organic Make-up lanceert make-up palette voor de wenkbrauwen. In dit artikel laat ik aan jullie zien. Lees je mee

INIKA Organic Make-up – Define Brow PaletteINIKA Organic Make-up – Define Brow Palette
In de zwart matte doosjes zit INIKA Organic Make-up Define Brow Palette. Ook de palette heeft een zwart matte verpakking. De verpakking voelt rubber aan maar het ziet er strak en chick uit.

INIKA Organic Make-up – Define Brow Palette
Wanneer je de palette open doet, leg er een plastic bescherming met daarop de tekst. Er zit mini twee applicator in : een mini borstel en een mini angled brow kwast. Wat ik altijd fijn vind dat er spiegel in deze palette. Handig vind ik dat. Define Brow Palette verkrijbaar in 2 kleuren (Chestnut en Amber). Elk palet bevat 2 kleuren zijdeachtige wenkbrauw poeders samen met een transparante wax welke is gemaakt van cacao boter and shea boter die zorgen voor het modelleren van de wenkbrauwen. De wenkbrauw poeders zijn 100% natuurlijk en plantaardig.

INIKA Organic Make-up – Define Brow PaletteINIKA Organic Make-up – Define Brow Palette
De palette die ik ontving, is de Chestnut varianten. Dit brow palette is voor bruine tot donkere haren. Ik breng elke kleuren op een wenkbrauw. Op de foto ziet het geen verschil maar in het echt het goed te zien het verschil. De Chesnut deep is iets donkerder dan de light. Je kunt een kleur gebruiken of blend de 2 kleuren samen om jouw eigen wenkbrauw kleur te creëren. De poeder breng en blend makkelijk. Als laatste fixeer de wenkbrauw met de wax.

INIKA Organic Make-up – Define Brow Palette
De kleuren in de INIKA Organic Make-up – Define Brow Palette vind ik goed voor mij getinte huid. Beide wenkbrauw geven een luxueuze natuurlijke look. Ik ben er tevreden over. INIKA Organic Make-up – Define Brow Palette verkrijgbaar in twee varianten : Amber (voor blond tot bruine haren) en Chestnut (voor bruine tot donkere haren), kost €37 per stuk. Te bestellen op Biocoreonline

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. Dit artikel bevat een affiliate link. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like