Follow:

Bloopers foto`s #1

Geen beauty artikel maar wel een paar mislukte foto`s die ik vandaag heb gemaakt.

Vandaag scheen heerlijk de zon en de wind is best rustig dus wij gingen buiten en deze keer zonder fiets. Gewoon wandelen hier in de buurt hmmm naar de flowers en die nog niet gemaaid worden. Yes! Ik nam mijn nieuw statief en 2 afstandbediening zodat ik op foto`s ook. Ik liet eerst mijn moeder en Djess naar de flowers too dan liep ik achter haar en afstandbediening bij de hand maar die helaas werkte het niet maar als ik dichtbij werkt het wel..hmmm best irritant want thuis werkt het nog goed. Dan maar de knopje drukte en jap…heb een paar mislukte foto`s gemaakt. Helaas soms hoort wel bij.

Fijne weekend allemaal

Untitled
Ik rende gelijk na de knopje gedrukt maar TE LAAT!
Untitled
Poging nog een keer met afstandbediening (zie mij geïrriteerd gezicht) en Djess en Enin keek naar andere kant…helemaal mislukt
Untitled
Omdat de afstandbediening niet werkte, liep ik zo dichtbij mogelijk en mislukt!
Untitled
Zonder afstandbediening gebruikte, rende ik naar Enin en Djess. Ik dacht Enin zou staan maar niet dan alleen mijn hand. Oeps!
Untitled
De achtergrond scherp en ons niet…helaas!
Untitled
Aaah..Enin niet te zien door mijn haar
Untitled
Als de scherp ontgrendeld dan resultaat net als dit en ….
Untitled
Dan zoek naar andere object
Untitled
En deze ook helemaal mislukt!

Het is leuk staan tussen de bloemen en op foto`s vast te leggen, alleen jammer dat daar liggen wel hondenpoep. En onze schoenen ruiken weer naar de poep. Gelukkig die van Djess niet, anders wil hij zijn schoenen niet meer dragen.

Ik maak altijd foute en mislukte foto`s maar soms bewaar ik ze nog 😉 vraag niet waarom want ik weet zelf ook niet waarom bewaren ik ze.

Share
Previous Post Next Post

You may also like