Follow:

Today!

Geen zon today maar het weer is lekker droog en de wind is ook vrij rustig. Just heerlijk weer hoewel geen zon. Wij gingen samen naar peuterzaal Djess brengen want wij gaan daar naar lekker buiten wandelen. Ik wilde zo graag wandelen maar ik ben bang als er hondjes. Op bepaalde plek mogen de hondjes los laten. En als er iemand bij mij in de buurt kan ik wel zijn/haar hand goed vasthouden zo vandaag ook en onze schoenen onder de honden poepen. Wij lopen voorzichtig en af en toe keek naar beneden maar toch …bah krijgen. Wel hebben wij lekker gewandeld en voordat ophaaltijd komt, gingen wij terug richting huis om even lekker warm thee te drinken.

Mijn moeder is al een maand hier en ze vindt het heerlijk, alleen best koud afgelopen dagen en tussendoor de zon kwam. Geen problemen met eten want mijn moeder eet graag wel Hollandse gerechten zoals gekookte aardappels, groenten en gehaktballen en tot nu toe geen moeite met alles. Mijn moeder en Djess genieten van elkaar.

Alleen wij samen dezelfde aan te denken dat als mijn vader nog leefde, willen wij ook dat hij samen met mijn moeder hier in Nederland. Als wij aan het wandelen, lekker eten, lachen, denken wij aan mijn vader (haar man).

Fijne dag allemaal!
Untitled
UntitledUntitledUntitledUntitledUntitled

Share
Previous Post Next Post

You may also like