Follow:

Boek : 7 minuten in de keuken – Maaltijd Salades

2019-Past7minuten8a Geen tijd om te koken? Don`t worry want er een recept boek met snelle en simpele maar vooral lekkere maaltijd salades. Vandaag blog ik over deze boek. Lees je mee

2019-Past7minuten8ab Ik ben dol op salade en vooral in de zomer zijn maaltijdsalades zijn ideaal. In dit boek staat vol maaltijdrecepten met fruit, groenten, vis en vlees. En aarzel niet om je salade met noten en zaden toe te voegen. Voor saus kun je varieren met de soorten olie en azijn.
Hieronder zie je aantal pagina`s
2019-Past7minuten8abb Dit recept moet ik nog maken.
2019-Past7minuten8abbb Ik wil dit recept maken maar ik weet het niet waar de paardebloemblad kan kopen. 2019-Past7minuten8abbbb Ik bel dol op garnalen maar ik moet ook rekening houden want mijn zoon lust het nog niet garnalen. Ik moet andere alternatief zoeken.
2019-Past7minuten8ac2019-Past7minuten8acc Ik heb al aantal recepten geprobeerd en wij vonden het lekker. Ik heb er zin in om andere recepten te proberen. Ik verwacht niet dat mijn man de maaltijd salades lekker zou vinden (niet allemaal maar toch er zijn lekker recepten die bij onze smaak past). 2019-Past7minuten8a Een fijne receptboek met een hele mooie prachtige kleuren food foto`s. De ingrediënten zijn simpel, alleen aantal dingen weet ik nog niet zoals sherryazijn, frambozenazijn, paardenbloemblad en emmentaler (na gegoogled weet ik nu. Emmentaler is kaas). Wat ik mis in dit boek is alternatief van de ingrediënten bijvoorbeeld alternatief voor ham, spekjes want ik eet geen ham/spekjes/varkenvlees. Ook alternatief voor andere ingrediënten bijvoorbeeld in van plaats van parmezaankaas kan je ook andere kaas gebruiken. Dan moet ik wel even googelen. Verder ben ik erg blij met dit receptboek want ik kan nu zelf maaltijdsalade binnen enkele minuten klaar maken. 7 minuten in de keuken – Maaltijd Salades is een handig en gezond boek om te hebben, te koop in de winkel of online.

7 minuten in de keuken – Maaltijd Salades | Softcover | standaarduitgeverij | 76 pagina’s |ISBN 978 902 2335 99 4 | € 14,99

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like