Follow:

Boots Facial Wash – Tea Tree & Witch Hazel Refreshing Jelly

2019-Boots-Tea-Tree-Facial-Wash8a Een tijdje geleden ontving ik twee Boots producten maar in dit blogpost van vandaag ga ik een product (de andere product komt er nog artikel online) laten zien. Ik heb een “Boots Tea Tree and Witch Hazel Refreshing Jelly Facial Wash” getest en vandaag lees je wat ik ervan vind. Lees je mee

Boots Tea Tree & Witch Hazel Berry Boost Jelly Face Wash €4,95 (150ml)

2019-Boots-Tea-Tree-Facial-Wash8aaaaa Boots Tea Tree and Witch Hazel Refreshing Jelly Facial Wash zit in een transprarant tube met een handig klikbaar dopje. Het product bevat antibacteriële Tea Tree olie en kalmerende Witch Hazel.

Boots Tea Tree and Witch Hazel Refreshing Jelly Facial Wash
– Reinigt de huid diep zonder de huid uit te drogen.
– Maakt poriën vrij en helpt bacteriën die puistjes en verstopte poriën veroorzaken tegen te gaan.
– Geeft een langhoudende, gezonde glans.


2019-Boots-Tea-Tree-Facial-Wash8aaaa 2019-Boots-Tea-Tree-Facial-Wash8aa Ik gebruik dit product elke dag `s morgen en `s nacht. Het product is een gelei-achtige reiniger, lichtroze van kleur en heeft een milde bloemige geur. Het schuimt voldoende. Na gebruik voelt mijn huid lekker schoon van alle make-up. Het is een fijn product om je gezicht mee te wassen. Wat ik jammer vind dat het product SLS, parabenen en parfum bevat. Tot nu toe gebruik ik hem elke dag, alleen weet ik niet zeker of ik het op de lange termijn zal gebruiken. Bestellen op de webshop Boots

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like