Follow:

Boek : Papa

2018 Papa
Geschreven door Mariska : Het boek “Papa” van Jesper Stein was mijn eerste kennismaking met deze Deense auteur. Het verhaal zit heel goed in elkaar. In het begin van het boek is het even goed opletten om alle namen van de personages te leren kennen en van elkaar te onderscheiden. Als je dat goed op je vizier hebt, dan wil je niets anders dan het boek in 1 dag uitlezen.

Papa - Jesper Stein
Jesper Stein (1965) is een Deense auteur, journalist en misdaadverslaggever. In 2008 schreef hij de autobiografie van de voormalige chef van de Deense AIVD. Met zijn debuutroman Onrust won Stein de prestigieuze Danske Kriminalakademis Debutantpris.

2018 Papa
Axel Steen, voormalig commissaris van politie in Kopenhagen, krijgt opdracht van de CIA om de Russische maffiabaas Grigor Grigovich – ook wel Papa genoemd. Om door te dringen tot de kringen van de Russische maffia infiltreert hij in het Amsterdamse criminele milieu. Het lukt Steen om onder grootste geheimhouding een afspraak met Papa te maken in Kopenhagen.

2018 Papa
In het boek worden er 2 verhaallijnen verteld die tijdens het boek op een fantastische manier bij elkaar komen. Tijdens het lezen word je meegenomen in diverse emoties wat het verhaal echt meerwaarde geeft. Doordat je wordt meegezogen in het verhaal sla je automatisch na ieder gelezen bladzijde weer een nieuwe om. Het complot blijkt een echte verrassing te zijn. Papa is een boek dat iedere triller liefhebber gelezen moet hebben!
Jesper Stein => EEN WAANZINNIG GOEDE TRILLER

Ik ga in ieder geval op zoek naar zijn debuut roman “Onrust“.

Papa | Thrillers | Paperback | Karakter Uitgevers | ISBN 978 90 4521 358 3 | 352 pagina’s | € 19,99

Liefs,
Mariska

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit blogpost geschreven door Mariska. het bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd.disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like