Follow:

Jordan Green Clean

2020-Jordan3a Sinds de introductie van de duurzame tandenborstel Jordan Green Clean in januari 2019, is het product enthousiast ontvangen en wint het steeds meer gebruikers. Vanwege het enorme succes zijn er vijf nieuwe Green Clean-producten worden geïntroduceerd: een tandpasta voor volwassenen, een tandpasta voor kinderen, een flossertool, flosdraad en tandenstokers. Vandaag blog ik hierover. Lees je mee

2020-Jordan3aaaa De tandpastatube bestaat uit voor 98 procent uit natuurlijke ingrediënten en is gecertificeerd met het Scandinavische milieukeurmerk Nordic Swan. De tandpasta ruikt naar kokos. Naast ruikt naar kokosgeur, heeft deze tandpasta kokos en mint/muntsmaak. I love tandpasta met mint/munt smaak. Dat geeft een heerlijk fris gevoel.
De tandpasta voor kinderen bestaat voor 98% uit zorgvuldig gekozen natuurlijke producten. Dit product heeft een aangepaste fluoride hoeveelheid en daardoor uitermate geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Een combinatie van fluoride en xylitol zorgt voor bescherming tegen tandplaque en gaatje en maakt de tanden en kiezen sterker.
2020-Jordan3aaa De tandborstels is gemaakt van gerecycled plastic en de verpakking is gemaakt van gerecycled PCF, niet van plastic maar van papieren. De tandenborstels heeft zachte borstels. Hij heeft een moderne en minimalistische uitstraling. De handvat is ook fijn qua lengte.

2020-Jordan3aa Een hele fijne tandproducten. De tandenborstels zijn echt superfijne tandenborstels, zacht maar toch stevig om mee te poetsen. Ze zijn vegan en met 98% naturel ingrediënten. Jordan Green Clean assortiment bestaat voor 50 procent uit gerecycled plastic, de verpakking van de tandenborstel is van papieren. Deze assortiment is cht eens milieuvriendelijk. Jordan Green Clean producten zijn te koop bij de drogisterijen.

Adviesverkoopprijzen: – Green Clean Flossertool € 4,29
– Green Clean Flosdraad 30m € 3,29
– Green Clean Tandenstokers 100 st. € 3,29
– Green Clean Tandenborstel Soft € 2,99
– Green Clean Tandenborstel Medium € 2,99
– Green Clean Tandenborstel Kids Extrasoft € 2,99
– Green Clean Tandpasta Cavity Protection 75ml € 3,99
– Green Clean Tandpasta Junior 6+ jaar 50ml € 3,99


Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like