Follow:

Brita Marella XL

 photo 2016BRITAmarellaXL1a_zpsz0xl4od2.jpg
Toen ik klein was, drink ik altijd water. Mijn vader zei altijd …veel water drinken want het is gezond. Thuis toen ik in mij land woonde, hebben wij alleen water (gekookte water). Geen koffie, geen thee en helemaal geen verschillende sap, melk ook geen. Dus ik ben gewend alleen water drinken. Behalve als er is gast(en) dan kregen ze wel koffie en of thee maar geen sap. Hier kan je drinken uit de kraan zonder eerst te koken en ik moet echt echt aanwennen en tot nu toe ben ik niet zo gewend gelijk drinken uit de kraan.

Omdat ik niet gewend ben water drinken uit de kraan, kochten wij toen Barleduc maar tja kost toch wel geld. En toen hebben wij als verjaardagscadeau geloof ik een waterfilterkan gekregen en wij gebruiken hem best al lang hoewel de houdbaar digitale al kapot maar wij schreven wij op papier wanneer de filterpatroon voor eerste gebruik. Alleen word het lastig om dat filterpatronen te kopen dus besloten wij nieuw waterkan te kopen.

 photo 2016BRITAmarellaXL1aa_zpstxihznfi.jpg
Hier in de wijkcentrum in de buurt heb ik Brita XL en ook gelijk een box met daarin filterpatronen gekocht. Het kost €24,00 en een box filterpatronen betaalde ik €18. Ik neem gelijk de grote formaat want de prijs is goedkoper dan kleine formaat. Wat zit in de doos BRITA Marella XL : 1 Waterfilterkan + filterpatroon. De Marella waterfilterkan heeft een handige vulklep in de deksel. Ook handig dat er de elektronische Memo om mij te herinneren. Het filterpatroon gebruik voor maar een maand. Die je te zien op de elektronische Memo als het filterpatroon al vier weken dan de streepje een bij een leeg is.

 photo 2016BRITAmarellaXL1aaa_zpsizcyuzfy.jpg
Deze Brita Marella XL versie heeft een lekker extra grote capaciteit 2 liter gefilterd water. Lekker lang mee! Wij zijn erg blij mee. Dan kan ik weer elke dag lekker gewoon water drinken uit waterfilterkan.

Drink je ook gewoon water thuis?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like