Follow:

Fashion friday : Jack Vule

Mango Jack Vule
Het is jack tijd 😉 Wel jacket die nog niet voor winter dus tussen seizoen jacket noem ik dat. Niet te dun en niet te dik.

Mango Jack Vule
Maar toch best nog koud voor mij, vooral s`morgens brrrr. Misschien combineer ik deze jack met trui of iets dikke stof lange mouwen. De jack heeft een verhemdkraag, daar hou ik van, steekzakken met klep, steekzakken met rits, alleen wel best apart dat de rits niet zijkant. Hier moet ik even aanwennen want zoals wij gewend zijn, normaal kunnen wij van zijkant onze hand naar de zakjes erin doen maar deze niet. Een beetje jammer vind ik dat. Elastiek aan de onderkant van de broekspijpen, ritssluiting aan de voorkant en binnenkant is er voering. Ik heb in maat S besteld en in de sale op Mango webshop. Love sale! Wat ik fijn is dat de jack lekker zacht en oja…dit is geen leer jack.
Mango Jack Vule]
Mango Jack VuleMango Jack VuleMango Jack VuleMango Jack Vule
Armbandjes zijn van Biba en mietoe
Mango Jack Vule
en de ketting van ik ben sieraden
Mango Jack Vule
Hier droeg ik jeans van Vila

Wearing : Jeans – Vila | Shoes – UGG | Shirt – Pull and Bear | Jas – Mango | Armbandjes – Biba en Moetoe | Ketting – Ikbensieraden

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like