Follow:

brother printer Mfc-1910W

 photo 2015Brother1a_zpsal3jtpfw.jpg
Ik was blij toen wij Canon printer had gekocht want ik kon weer de foto`s zelf uitprinten. Maar ik had veel te veel foto`s uitgeprint tot de inkt op. De inkt zit in heel klein verpakking/bakkie maar helaas zoooooo prijzig. Dus heeft mijn lieve man een alternatief inkt gekocht dan moet je wel zelf de bakkie invullen. Het werkte het wel een tijdje maar daarna elke keer las ik op scherm dat de inkt op is hoewel al vol is. Best irritant toch! Een tijdje terug hebben wij nieuw printer binnengekomen. Vandaag laat ik hem zien

Brother MFC-1910W all-in-one laserprinter zwart-wit met WiFi (4 in 1). Dat is toch fijn om multifunctioneel apparaat te hebben. De uiterlijk denk ik aan kopieapparaat voor in de kantoren/bedrijven/scholen maar het geeft niet, als maar hij goed kan printen en printer in huis hebben is wel toch handig.

 photo 2015Brother1aa_zpsra0exrsf.jpg

De Brother MFC-1910W 4 in 1 laserprinter kan printen (zwart-wit, tot 2400 x 600 dpi). De print apparaat die kan je niet alleen printen maar ook kopiëren, scannen (kleurenscan, tot 600 x 1200 dpi) en faxen. Tegenwoordig heeft bijna alle apparaat WIFI functie. Ook deze laserprinter heeft Wi-Fi draadloos netwerk zodat er geprint kan worden vanaf computers, telefoons en tablets. Het compacte ontwerp maakt het mogelijk de printer op een bureau of plank te plaatsen.

Specificaties zet ik rijtje hieronder en die komt van 123ink
Merk : Brother
Printsnelheid: 20 ppm
Type: laserprinter
Printresolutie: 2400 x 600 dpi
Functies: printen, kopiëren, scan, fax
Scanresolutie: 600 x 1200 dpi
Kleur: zwart-wit (kleurenscan)
Papierlade: 150 vel
Formaat: A4
Netwerk: Wi-Fi
Display: LCD-scherm (2 regels)
Geheugen: 32 MB
Afmetingen: 385 x 340 x 283 mm
Aanbevolen afdrukvolume: 250-1800 per maand
Brother levert GEEN USB-kabel mee.

Met poeder inkt kan je heel veel uitprinten. Deze laser printen alleen in zwart wit (geen gekleurde inkt nodig). Dus als je foto`s wilt printen, alleen in zwart wit. Wat ik jammer vind dat de foto papier niet kan gebruiken door de dikke mm van foto papier. Dus gewoon met printer papier. Ook transfer papier is niet geschikt voor deze papier. De ene kant ben ik blij dat wij printer hebben maar de andere kant is toch niet printer voor mij. Want ik wil wel de foto`s met fotopapier gewoon kunnen uitprinten. Toch wel handig een printer apparaat in huis te hebben, zijn wij wel toch blij mee.

Gekoctht € 129,50 op inkt123.nl

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like