Follow:

Ebay shoplog (huawei hoesjes)

Mijn wallet hoesje is kapot gegaan. Dus tijd om nieuw te kopen. Na zoeken zoeken op ebay heb ik gewoon weer wallet hoesje gekocht. Deze keer heb ik in zwart gekozen want de witte ziet er snel vies. En toen zag ik heel erg leuk hoesjes van bamboe. Dan gelijk deze ook heb ik gekocht. Alleen voor mij is de wallet handiger. Beide op dezelfde binnen.

 photo 2015EbayShop1ab_zpsnpmhv8jj.jpg

 photo 2015EbayShop1aa_zpslfggqe3y.jpg
Echte bamboe! Ik vind hem leuk. Alleen als ik de knopjes wil drukken, te lastig (diep) maar het voel mijn mobiel stevig aan. Deze Natural bamboe case heb ik via deze ebay verkoper voor $5.57 incl. verzendkosten

 photo 2015EbayShop1aaa_zpsqt7ebgz2.jpg
Smerrig scherm, let niet op

 photo 2015EbayShop1a_zpsljmuatxt.jpg
Achterkant

 photo 2015EbayShop1bb_zpsmhgasqe1.jpg
Deze hoesje vind ik erg handig want ik kan een paar kaarten erin doen. En ook handig als je op tafel kunt laten staan/zetten door gevouwde hoesje. Love dit soort hoesje en ik heb nog eentje gekocht voor als deze kapot dan heb ik nog eentje maar dan in andere kleurtje. Deze Wallet Book Flip Pu Leather Case heb ik via deze ebay verkoper voor $3.99 incl. verzendkosten

De andere Retro Magnetic Stand Wallet $3.99 incl. verzendkosten heb ik via deze ebay verkoper. Ik via SKy blue kleur besteld. Op woensdag is hij binnen

 photo 2015EbayShop1b_zps9gbkyaqw.jpg

Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like