Follow:

Budget witte tanden

In de pinterest zag ik spullen om witte tanden te krijgen. Mijn tanden zijn niet zo geel maar ook niet zo echt wit. En ik wil zo graag witte tanden hebben. Eerlijk ben ik niet tevreden met onderste tanden want ze zitten niet goed netjes…bleh! Gelukkig de bovenste wel netjes genoeg.

Door nieuwsgierig en benieuwd naar en ook zo graag witte tanden ben ik snel aan de slag. Hieronder zijn de spullen om mij witte tanden te krijgen.

 photo BudgetWhiteTanden1a_zpsa0aa592a.jpg
 photo BudgetWhiteTanden1b_zpsf852bcb5.jpg
De linkerkant waren best vies en er zijn tandsteen vooral de onderkant binnen en buiten (niet zo veel maar irriteert me dat).

De rechterkant heb ik mijn tanden gepoetst met de bovenste spullen en ook naar de tandpart geweest. Ze maakten mijn tanden heel schoon binnen en ook buiten. Ik ben erg zeer tevreden. Yay…geen tandsteen meer en geen donker dingen in binnenkant. Happy me!

Eerlijk ben ik nog nooit naar de tandarts geweest toen ik nog in Indonesië woonde. Hier was ik maar een keertje geweest en ik was niet zo tevreden en het was 10 jaar geleden. Maar nu de tandarts is mooi geworden en goed mij netjes behandeld dan 10 jaar geleden. Zo happy me! Nu gaan wij per 6 maanden terug naar de tandarts om onze tanden te checken. Het moet doen want vieze tanden hou ik niet van.

Share
Previous Post Next Post

You may also like