Follow:

Ik snap niks van….waarom?

Ik merk wel (misschien jullie ook myn bezoekers) dat my vaste bezoekers stuk voor stuk niet meer bij mij komen. Ik heb geen idee waarom? of misschien heb fout gemaakt of…let me know als ik verkeerd gedaan. Ik zie niet meer de namen van myn vaste bezoekers..gelukkig zijn er wel nieuw namen komen.

Myn lieve man troste me… “Dhini…niet denken…ze kijken wel naar je site maar misschien wil niet een reactie achter laten” … “OK! als ze niet reactie achter laten dan ik ook niet op haar/zijn site. Easy toch!”

Ik snap gewoon niks van waarom doen ze dat?! 🙄 🙁 is my site niet leuk meer voor hun ofzo?!
Dat vraag ik me af?! Ik wil dit niet eigenlijk schrijven maar toch moet eruit wat in my gedachte dit vraagje altijd vliegt. So..If I do something wrong…excuse me… I am sorry what I have done met opzet of per ongeluk.

Share
Previous Post Next Post

You may also like