Follow:

Buzzer : RoC® Repulpant Éclat & gratis samples!


Een tijdje terug las ik in my mail van Buzzer en zoek tester voor een setje RoC® Repulpant Éclat. In de setje : Een tonic en een crème en er zaten een aantal samples die ik gratis mag uitdelen. Ik ken deze merk en ik gebruik zelf een van deze merk ROC deodorant (Review). Maar gezichtsverzorging gebruik nog nooit dus ik ben heel erg benieuwd naar. Vandaag is toch tijd om aan jullie te laten zien. Kijk mee verder voor meer info en foto`s…Roc Repulpant Éclat “Radiance Activating Water” 200ml.
Dit stimulerende water tonic met hylauronzuur, is echt een ideale eerste stap voordat de crème anti aging insmeren. In simpel fles maar toch handig met kleine gaatje zodat je heel goed zelf kan doseren. De water haalt de rest van de make-up en het prikt helemaal niet. Ik voel mijn huid heerlijk fris en zacht aan. Je hebt geen toner nodig dat is natuurlijk pluspunt. Echt aanraders!Roc Repulpant Éclat “Creme Anti-Age” 50ml. – Normale tot Gemengde huid
De crème zit in simpel maar toch ziet er luxe uit en handig met pompje systeem. Je kan zelf bepalen hoeveelheid ga je de crème insmeren. De creme zelf wit en iets dik genoeg. Ik vind het dat prima, love it. De geur is ook prettig en smeer heel erg makkelijk in. In het begin plakt het wel een beetje maar na een tijde is het weg. En na een paar dagen gebruik, plakt helemaal niet meer. Ik smeer elke dag ochtend en avond. Myn huid wordt heerlijk super zacht en soepel, goed gehydrateerd en bovendien verzachte de lijnen in my gezicht. Echt aanraders!

Ken je al deze merk en gebruik je ook?

[important]Wil gratis Samples uittesten?
Voor jezelf, tante, buurvrouw, je moeder of ander kennissen en graag de sample proberen. Stuur mail naar dhininl(at)yahoo.com – ROC gratis sample en vergeet niet je adres bij zetten.

Er zijn 12 sample beschikbaar dus op is op!
( De samples zijn geschikt voor de normale en gemende huid )
[/important]

Share
Previous Post Next Post

You may also like