Follow:

Rimmel Wonder’full Look

 photo 2014RimmelLondonWonderfull1a_zps7f08b867.jpg
Vandaag laat ik jullie maar liefs zeven Rimmel Wonder’full Look producten zien.

 photo 2014RimmelLondonWonderfull1c_zpsf4f4603a.jpg
RIMMEL – MAGNIF’EYES EYESHADOW- MAGNETIC DREAM
Voor de Wonder’full Look begin je met het aanbrengen op het hele ooglid van Magnif’Eyes Eyeshadow in de tint Magnetic Dream 004. De oogschaduw zit in simpel verpakkign met doorzichtige deksel. Het iconische Rimmel kroontje bedrukt in de Magnif’Eyes Eye Shadow zorgt er tevens voor dat de oogschaduw er net zo luxe uit ziet als aanvoelt. Achterkant vind je wat info.

 photo 2014RimmelLondonWonderfull1cc_zpsd49e63ae.jpg
Rimmel introduceert de Magnif’Eyes Eye Shadow : de nieuwe sterk gepigmenteerde oogschaduw die prachtige, multi-dimentionale kleur geeft met een kussenzacht textuur! De textuur is heel zacht en een beetje poederig daardoor breng gemakkelijk en blend makkelijk aan.


Veelzijdige kleur die tot wel 8 uur houdt
Het unieke 3-D ontwerp van de Magnif’Eyes Eye Shadow geeft intense kleuren, ziet er nooit dof uit en blijft tot wel 8 uur zitten! Daarnaast vervagen of vlekken de 3-D kleuren niet. Deze veegvaste oogschaduw zal dus niet verdwijnen in je crease! Gebruik de oogschaduw droog, of nat voor de echte kleurbeleving.

RIMMEL – MAGNIF’EYES EYESHADOW €7,49 per stuk. Ze zijn verkrijgbaar in vier prachtige kleuren: de heerlijk bruine Chocolate Mania (#002), de elegante Taupe Magnificence (#003), de sprankelende Magentic Dream (#004) en de intens blauwe Magnetic Blue (#007).

 photo 2014RimmelLondonWonderfull1b_zps48cabd1f.jpg
RIMMEL – NATURAL BRONZING POWDER
Alle eerste een natural bronzing powder. Toen ik het pakketje opende, zag ik de deksel al gebrokken maar gelukkig de bronzer staat nog goed.

De verpakking is heel vrij simpel met doorzichtige deksel. Daardoor kunt je gelijk de bronzer kleurtje zien. Op de deksel staan de naam van de merk en wat tekst.

 photo 2014RimmelLondonWonderfull1bb_zps4b470450.jpg
Achterkant van de verapkking zie je ingredienten en de naam van de bronzer “026 Sun Kissed”

 photo 2014RimmelLondonWonderfull1bbbb_zpsca12c3ac.jpg
De bronzer heeft leuk patroon. Het lijkt patroon van de zon. De texture van de bronzer geeft mooi subtiele look en natuurlijk gebruinde teint en beschermt haar tegelijkertijd met SPF8. Hij is ook nog eens waterproof! De bronzer blend makkelijk.

RIMMEL – NATURAL BRONZING POWDER € 8,99 per ztuk. Ze zijn verkrijgbaar in vijf kleuren:
Alle tinten van de bronzer (behalve 027) zijn matte, 021 Sunlight, 022 Sun Bronze, 026 Sun Kissed en 027 Sun Dance (shimmer)

 photo 2014RimmelLondonWonderfull1d_zpsd6f91fbd.jpg
RIMMEL – EXAGGERATE WATERPROOF EYE DEFINER – RICH BROWN
Vanwege het enorme succes van de eyeliner komt Rimmel dit najaar met drie nieuwe kleuren in één van Rimmel’s best verkochte lijnen: EXAGGERATE Waterproof Eye Definer.

 photo 2014RimmelLondonWonderfull1dd_zps53d96c1a.jpg
De liefhebbers van deze eyeliner zijn helemaal weg van deze Eye Definer met punt met opdraaibare stift en ingebouwde slijper. Met handige omdraaien systeem kunt je makkelijk de fijne lijntjes zetten. De potlood is lekker zacht en heel fijn om rondom je ogen een lijntje met de Exaggerate Waterproof Eye Definer in de tint Rich Brown te zetten. Met de stift kunt je de lijntje vegen om zachte natuurlijke look te krijgen. De Eye Definer is waterproof, vlekt niet en is eenvoudig te verwijderen.

RIMMEL – EXAGGERATE WATERPROOF EYE DEFINER €7,49 per stuk. Ze zijn verkrijgbaaar in drie kleuren : Emerald Sparkle #250, Rich Brown #212 en Aqua Sparkle #240

 photo 2014RimmelLondonWonderfull1e_zpsd4c6c714.jpg
RIMMEL – PROFESSIONAL EYEBROW PENCIL – Hazel 002
De Rimmel Professional Eyebrow Pencil is veegvast en waterbestendig. Hij te gebruiken om de vorm en kleur van de wenkbrauwen bij te werken.

 photo 2014RimmelLondonWonderfull1ee_zps7cf7ba91.jpg
Voor mij wenkbrouw is deze kleur Hazel te licht maar als je meerdere keren aanbrengen, is het goed te zien. Het potlood is een beetje hard daardoor de kleur is moeilijk te krijgen behalve dan meerdere keren zetten. Wat fijn is dat de potlood blijft goed zitten want hij is waterproof.

RIMMEL – PROFESSIONAL EYEBROW PENCIL €6,49 per stuk. Ze zijn verkrijgbaar in drie kleuren : Dark Brown, Hazel en Black.

 photo 2014RimmelLondonWonderfull1h_zps81a54eb3.jpg
RIMMEL – WONDER’FULL MASCARA
Rimmel introduceert Wonder’full, de allereerste Rimmel mascara met Marokkaanse arganolie. De verpakking is edgy, luxe look van Wonder’full is een ware lust voor het oog. De opvallende metallic bronsgouden verpakking straalt pure glamour uit. De stijlvolle designerlook wordt versterkt door stoere zwarte graphics en het kenmerkende Rimmel logo en kroontje in de dop. Superchic!

 photo 2014RimmelLondonWonderfull1hh_zpsf74caa7f.jpg
De mascara heeft een ultraflexibele borsteltje die belooft elke wimper in een laagje mascara en scheidt de wimpers van de wortel tot de punt in één enkele beweging. De formule met arganolie verzorgt je wimpers en maakt ze zacht. De mascara geeft mooi lange wimpers en de wimpers goed verspreid dankzij ultraflexibele borsteltje.

Tip van de visagist: Voor nog meer effect, breng je de mascara van de aanzet tot aan de punt van je wimpers met een licht zigzaggende beweging van het borsteltje aan.

RIMMEL WONDER’FULL MASCARA MET ARGANOLIE – Black €13,49 per stuk

 photo 2014RimmelLondonWonderfull1g_zpsd68ae777.jpg
RIMMEL – LASTING FINISH STAY ON LIPLINER PENCIL – CAPPUCCINO
Rimmel lasting Finish stay on lipliner pencil om je je lippen omlijn te zetten.

 photo 2014RimmelLondonWonderfull1gg_zpse4618ae5.jpg photo 2014RimmelLondonWonderfull1ggg_zps8a8681e6.jpg
De lipliner heeft een zachte romige textuur waardoor breng gemakkelijk de lijntjes aan om de vorm van je mond te benadrukken. Voorkomt vlekken en uitlopen van lipstick. Het potlood lasting finish 1000 kisses lipliner blijft tot 8 uur lang mooi.

RIMMEL – LASTING FINISH STAY ON LIPLINER PENCIL € 5,99 per stuk. Ze zijn verkrijgbaar in twee kleuren : Spice en Cappucino.

 photo 2014RimmelLondonWonderfull1f_zps6f3a2336.jpg
RIMMEL – LASTING FINISH COLOUR RUSH LIP BALM – DRIVE ME NUDE
Om af en te maken van deze Wonder’full Look producten vergeet vooral niet om je lippen kleur te geven met de Lasting Finish Colour Rush Lip Balm. Na omgelijnd met RIMMEL – LASTING FINISH STAY ON LIPLINER PENCIL cappucino smeer ik met deze lipbalm in de tint Drive Me Nude. De verpakking is in een handig groot potloodformaat. Hij heeft dezelfde kleur als de balm en op de verpakking lees je tekst met chique zilverkleurige illustraties, inclusief het typische Rimmel-kroontje voor een megastijlvolle look.

 photo 2014RimmelLondonWonderfull1ff_zps0c9fd3e0.jpg photo 2014RimmelLondonWonderfull1fff_zpsf0301163.jpg
De blam is heerlijk creamy, goed gepigmenteerd, hydraterende en hebben een mooie glans finishing. Deze kleur heeft een subtiele shimmers en heeft lekker zacht zoet geurtje.

RIMMEL – LASTING FINISH COLOUR RUSH LIP BALM €9,99 per stuk. Ze zijn in verkrijgbaar in zes kleuren : 100 Give Me A Cuddle, 110 Make Me Blush, 220 Rumour Has It, 500 The Redder, The Better, 600 On Fire en 710 Drive Me Nude

 photo 2014RimmelLondonWonderfull1aa_zpsce782f65.jpg
Full face look met alle producten hierboven

 photo dhlove1_zps4115ade4.gif

Share
Previous Post Next Post

You may also like