Follow:

Bye..bye… sieraden kast!

Morning! Toen ik voor eerste keer de sieraden kast die ik zocht bij xenos stond, was ik erg blij en vooral nam ik hem gelijk naar huis. Ik vulde hem met sieraden die ik heb. Maar ik open en dicht hem nooit. Hij stond maar stil in onze slaapkamer en bovendien koop ik niet meer veel sieraden of mee met de trend. En ook nog draag ik de laatste tijd niet zo meer sieraden omdat ik geen behoefte aan heb om ze te dragen. Wel probeer ik de oorbellen te dragen want ben bang dat de gaatje dicht is. Dus besloot ik de sieraden kast te verkopen. Ten eerste gebruik ik hem toch niet (alleen maar staan), ten tweede geen ruimte ten derde I need money, ten vierde heb ik geen spijt dat hij weg is. Via marktplaats en ze is blij mee met haar aankopen (hoop ik). De kast ziet er nog goed net als nieuw. Dus…bye…bye…sieraden kast.
 photo 14feb2014DHbye_zps278137a0.jpg
P.s. Misschien als ik ruimte en genoeg mooi sieraden koop ik hem weer of de kleine! Wie weet! Maar nu heb geen nodig!

Share
Previous Post Next Post

You may also like