Follow:

Een kloppend hartje!

Hieronder een kloppend hartje van onze baby…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-zxf0iF9VeU[/youtube]

Vandaag om half 11 zijn wij bij verloskundige geweest. Ik hoopte dat we dit keer – voor het eerst – het hartje weer kunnen horen en kan opnemen. Na een kort gesprekje bij de verloskundige mocht ik op de bedje komen liggen. Toen was het tijd voor de doptone, een apparaatje waarmee je de hartslag kunt luisteren. Ze had het apparaat op mijn buik gezet en de veloskundige hoefde niet moeilijk te zoeken dan konden wij gelijk hoorden duidelijke een kloppend hartje. Zó mooi!! Ik heb meteen een stukje opgenomen met myn telefoon die het bij myn hand la vashouden :blush: De laatste stuk hoorden jullie stukje onze gesprek Ik weet het hoe de laatste stuk kan knippen
“Luid en duidelijk!”, aldus de verloskundige.

Verder gaat alles goed met mij en myn zwangerschap.

Ik wens jullie fijne dag toe…

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like