Follow:

BYS Nagellak swatches & Giveaway

GIVEAWAY IS CLOSE :doei:

Een paar weken geleden ontdekte ik de webshop Makeup en ik zag leuk dingen voorbij komen. Heb BYS mini setjes en ook Laura Paige Nail Varnish gekocht (zie in my P365 week 45). Vandaag ga ik swatches van BYS Chrome mini setje en Glam Glitter mini setje.De Chrome setje vind ik mooi kleuren en dekt ook goed. De kwastje is fijn in gebruik. Het stink wel …helaas!
Ik heb geen idee hoe lang blijf zitten want heb nog niet op myn nagels gebruikt. De lakjes kost £4.99 per pack (6 flesjes in 7ml).

Win….! Win…!
Het leuk is, Ik heb er nog een xtra BYS glam glitter mini setje bij gekocht. Ik mis winactie/giveaway in my site dus ga deze mini setje aan jullie myn bezeokers verloten. Ik hoop dat jullie het leuk vinden.

Wat moet je doen? Just simpel, laat een comment achter op dit artikel dat je deze winactie/giveaway meedoet.

Het zou lief zijn om mij via blogloving volgen (Feel free to do that) en twitter dit als hebt (niet verplicht)
Deze giveaway loopt tot 21 december!

Share
Previous Post Next Post

You may also like