Follow:

Cameleo – Hair & Root Touch-up anti gray

Hair Root Touch Up
Na ongeveer een maand geverfd, komt er weer de grijze haren verschijnen. Helaas pindakaas maar dat het wel hoort hé als je oud ben. Toen zei ik tegen mezelf… waarom de grijze haren moet geverfd worden. Dat is toch normaal en je hoeft niet te schamen. Maar nu heb ik zelf en in vind het toch niet zo leuk om te zien, bovendien merk ik dat mijn haren vet is geworden of snel vet aanvoelen. En ik wil toch mijn grijzen haren verstoppen. Ik ben best tevreden met budgetvriendelijk haarverf producten die ik bij bigbazar heb gekocht. Maar vandaag ga ik over een handig stick voor grijze haren te bedekken “Cameleo – Hair & Root Touch-up anti gray“. Benieuwd wat ik ervan vond, lees je gauw mee

Hair Root Touch Up
Toen ik bijbazar was, zag ik deze stick en hi..dit lijkt mij handig voor als je geen tijd heb om je grijze haren snel te verbergen. Ik nam hem dus zonder twijfel mee want de prijs is ook heerlijk maar het werkt het om mijn grijze haren te verbergen? Antwoord is ja. Het werk is simpel je smeer hem op de grijze haren en zie je dan de grijze haren voorlopig niet meer. En zonder te knoien zoals spraysysteem die ik heb ooit geteste, lees hier en hier. Snel en netjes en effectief. Je hebt maar een paar keren aanbrengen tot naar je wens en dat is het. Klaar is kees!

Hair Root Touch Up
Deze Cameleo – Hair & Root Touch-up anti gray zit in een doos. Wat handig van dit product is dat deze Hair & Root Touch-up anti gray in een zwarte huls zit (denk aan lipstick verpakking) met doorzichtige dopje. Ik ben tevreden met dit product. Het simpel in gebruik en handig om overal mee te nemen als je maar voorzichtig dat dit niet voor je lippen is maar voor je grijze haren. Ik kocht deze bij bigbazar voor €1,99 ofzo.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like

15 Comments

 • Reply Kimberly

  Wat handig Dihni!

  19 September 2017 at 20:31
 • Reply Felice

  Dat had ik een paar jaar eerder moeten weten!

  19 September 2017 at 18:27
 • Reply Danella

  Dat is handig om grijze haren snel bij te werken!
  Danella´s last blog post ..5x Gratis in Florence

  19 September 2017 at 16:57
 • Reply Sofie

  wow ziet er iets interessants uit! Ben onder de indruk!

  19 September 2017 at 16:56
 • Reply Girls-things

  Ziet er handig en goed uit. En een hele fijne prijs.
  Girls-things´s last blog post ..Persoonlijke update: Volendam & Dam tot Dam

  19 September 2017 at 14:08
 • Reply Elke

  Ziet er heel handig uit! En voor die prijs toch de moeite om eens te proberen!
  Elke´s last blog post ..Essence LE // coast ‘n’ chill

  19 September 2017 at 12:36
 • Reply Emmy van Meir

  Mooi product en handig in gebruik.

  19 September 2017 at 12:07
 • Reply Madelon

  Ik heb gelukkig nog geen ervaring met grijze haren, maar ja ooit zullen ze hier ook komen. Het lijkt me een erg handig product.
  Madelon´s last blog post ..15 dingen die je aan de kraamzorg over moet laten.

  19 September 2017 at 11:57
 • Reply Lodi

  Handig! Bij mij is het niet meer te doen, ik heb geaccepteerd dat ik grijs ben 😉 Maar voor deze prijs kan je het zeker proberen.

  19 September 2017 at 11:47
 • Reply nicole

  Zo’n touch-up spray heb ik overigens in huis, van Syoss. Die moet ik steeds nog eens proberen. Ik ben benieuwd. Dit product lijkt me handiger.
  nicole´s last blog post ..Netflix tip: Little Evil

  19 September 2017 at 10:42
 • Reply Rinette

  Was je het er niet gelijk weer uit? Of blijft het wel zitten?
  Rinette´s last blog post ..Tips om van je verkoudheid af te komen

  19 September 2017 at 10:41
 • Reply Anja

  Heel handig, maar weet je: grijze haren staan ook voor wijsheid 😉 En grijze haren zijn hip, dus waarom niet laten staan?
  Anja´s last blog post ..Mannenkleding – kledingadvies voor mannen

  19 September 2017 at 10:41
 • Reply nicole

  Oh geweldig! Als ik binnenkort bij de Big Bazar kom ga ik dit zeker kopen. Het lijkt me ook handig om op te brengen met zo’n lippenstift systeem.
  nicole´s last blog post ..Netflix tip: Little Evil

  19 September 2017 at 10:38
 • Reply Dyonne Bakker

  Het ziet eruit alsof het goed werkt en handig dat het zo snel kan.

  19 September 2017 at 10:34
 • Reply Felice

  een tijdlang was ik een grijze muis, met mijn peperenzout haar. In die periode verfde ik mijn haar. Nu ben ik gewoon mooi grijs!

  19 September 2017 at 10:28
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge