Follow:

Cameleo – Hair & Root Touch-up anti gray

Hair Root Touch Up
Na ongeveer een maand geverfd, komt er weer de grijze haren verschijnen. Helaas pindakaas maar dat het wel hoort hé als je oud ben. Toen zei ik tegen mezelf… waarom de grijze haren moet geverfd worden. Dat is toch normaal en je hoeft niet te schamen. Maar nu heb ik zelf en in vind het toch niet zo leuk om te zien, bovendien merk ik dat mijn haren vet is geworden of snel vet aanvoelen. En ik wil toch mijn grijzen haren verstoppen. Ik ben best tevreden met budgetvriendelijk haarverf producten die ik bij bigbazar heb gekocht. Maar vandaag ga ik over een handig stick voor grijze haren te bedekken “Cameleo – Hair & Root Touch-up anti gray“. Benieuwd wat ik ervan vond, lees je gauw mee

Hair Root Touch Up
Toen ik bijbazar was, zag ik deze stick en hi..dit lijkt mij handig voor als je geen tijd heb om je grijze haren snel te verbergen. Ik nam hem dus zonder twijfel mee want de prijs is ook heerlijk maar het werkt het om mijn grijze haren te verbergen? Antwoord is ja. Het werk is simpel je smeer hem op de grijze haren en zie je dan de grijze haren voorlopig niet meer. En zonder te knoien zoals spraysysteem die ik heb ooit geteste, lees hier en hier. Snel en netjes en effectief. Je hebt maar een paar keren aanbrengen tot naar je wens en dat is het. Klaar is kees!

Hair Root Touch Up
Deze Cameleo – Hair & Root Touch-up anti gray zit in een doos. Wat handig van dit product is dat deze Hair & Root Touch-up anti gray in een zwarte huls zit (denk aan lipstick verpakking) met doorzichtige dopje. Ik ben tevreden met dit product. Het simpel in gebruik en handig om overal mee te nemen als je maar voorzichtig dat dit niet voor je lippen is maar voor je grijze haren. Ik kocht deze bij bigbazar voor €1,99 ofzo.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like