Follow:

Review Rituals baby splash

Rituals heeft nieuw lijn verzorgingproducten voor baby in hun assortiment en ik mocht baby verzorgingsproducten reviewen. Ik kan niet lang wachten om dit snel te updaten want ben er erg tevreden over. Ja..een paar dagen geleden ontving ik een pakketje van Rituals met inhoud Baby Splash, Baby Secret en een badjas voor Dje$$.

Dje$$ net wakker en kreeg leuke baby pakket -
De andere foto met badjas nog te groot maar het kan wel nu en later gebruiken ..yay..!

Wat Rituals zei :

ultramilde reiniger voor babyhuid en –haar
· Ultramilde reiniger voor babyhuid en –haar
· Spoelt makkelijk en volledig uit zonder ogen of huid te irriteren
· Na gebruik voelt de babyhuid zacht aan
· Het allerbeste voor de pasgeborenen
· Ph-huidneutraal & extramild
· Inhoud : 200ml


De verpakking in tube. Op de tube zie je 2 kleuren naast Rituals logo blauw en roze. De blauwe is voor baby boy dus en de andere kleur is roze, dus voor baby girl. Echt rituals style..simpel maar elegant. De gel zelf is in een heldere gel en het schuimt goed en je hoeft niet zo veel te gebruik.

Baby splash 200ml – € 6.90.
Als wij Dje$$ badderen, doen wij meestal samen :familie: gezellig vinden wij. Tijdens badderen voel ik gelijk hoe zacht Dje$$ huid geworden is bovendien het ruikt lekker zoals ik heb hier boven geschreven. Het schuimt goed en zonder ogen of huid te irriteren. Niet alleen maakt Dje$$`s lichaam zacht en schoon maar ook Dje$$ haar en zijn huidhaar en het haar kan in nat en droog goed kamen. Het ruikt heerlijk fris maar blijft niet zo lang..helaas maar in zijn haar blijft wel best lang. Ff wat anders dan Zwitsal. Zijn huid blijft wel zacht dat is plustpunt natuurlijk. Het werkt dus echt zoals in Rituals beschrijving. Echt tevreden! Aanraden dus!

Voor mij persoonlijk….Ik vind best lastig (vooral voor kliene persoon net als ik) met de tube want als ik in eentje Dje$$ badder (af en toe moet wel in eentje doen) dan kan ik niet die tube openen want Dje$$ zelf kan nog niet zitten en dus ik moet eerst van tevoren de tube klaar open. Maar verder ben ik echt tevreden. Hoop dat er ook een flespomp komt dat vind ik handiger.


Pluspunten :

– goed shuimt
– ruikt lekker
– goed reiniger huid en haar
– maakt huid zacht

Minpunten :

– de geur niet zo lang blijft
– tube (myn persoonlijk minpunt)

Conclusie : Dit is momenteel mijn favoriete baby reiniger voor huid en haar. Minpuntje vind ik de geur die helaas vervliegt maar het kan ook door (warm/zomer) temperatuur maar vind ik toch niet erg als maar goed voor Dje$$`s huid en nog andere minpuntje is de prijs..beetje prijzig.

Baby Splash verkrijgbaar bij Rituals webshop kopen. Het kost 6.90 euro 200ml.

Daarna smeer ik Djes$$ met Baby Secret in..hier komt nog review over.

:psst: heb stiekem het ook gebruiken..de geur is lekker fris en zachte huid krijgen

Share
Previous Post Next Post

You may also like