Follow:

Camille Peeling Shower Gel Pomegranate – Peach

Camilie Shower Gel
Een tijdje geleden gebruik een Peeling Shower Gel van het merk Camille. Dit merk kende ik nog niet. Vandaag blog ik hierover. Lees je mee

Camilie Shower Gel
Camille Peeling Shower Gel zit in een transparant tube met daarop fruit label en heeft een klikbaar dopje. De scrub heeft een heel kleine scrubgedeeltjes en vrij licht van textuur maar het is een fijne lichaamscrub. Deze bodyscrub heeft een aangename geurtje, fruitig luchtje, alleen de geur vervliegt snel maar dat is normaal bij sommige scrub douche gel/ shower gel. Na gebruik, voel mijn huid lekker zacht aan en soepel. Daarna smeer ik zoals ik altijd doe mijn lichaam met mijn favoriete bodylotion/bodyolie.

Camilie Shower Gel
Een lekker peeling showergel en het is handig product want Dit product kunt je douchen en tegelijkertijd scrubben. Er zijn andere merken die je op de webshop HBB24 kunt vingen. Veel shop plezier

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like