Follow:

Bio-Oil Droge Huid Gel

2019-Bio-Oil3a  is in 11 landen een van de best verkochte huidverzorgingsproducten. Iedereen kent vast wel al de beroemde olie van Bio-Oil. Het product Bio-Oil bestaat inmiddels 30 jaar en wordt voor verschillende doeleinden gebruikt, bijvoorbeeld om zwangerschapsstriemen of striae onder controle te houden. Vandaag blog ik over de nieuwe Bio-Oil product Droge Huid Gel. Lees je mee

Bio-Oil Droge Huid Gel €6,95 ( 50ml. )

Ingredienten : paraffinum liquidum, isopropyl palmitate, triisononanoin, cetearyl ethylhexanoate, glycerin, butyrospermum parkii butter, aqua, isopropyl myristate, urea, caprylic. 2019-Bio-Oil3aa Het product bestaat uit 97% uit actieve ingredienten (zie lijst hieronder) en slechts 3% uit water. Van water is bekend dat het je huid kan uitdrogen, maar in dit geval geeft Bio-Oil aan dat dit nodig is om de natuurlijke middelen te activeren. 2019-Bio-Oil3aaa Bio-Oil Droge Huid Gel zit in een plastic potje met een herkenbaar Bio-Oil print. Met klikbaar systeem kan je de dop open dichtdoen. De gel heeft roze van kleur en het heeft hetzelfde geur als Bio-Oil. Dit product kan je voor je hele lichaam gebruiken, zelfs je gezicht. Maar voor mijn gezicht gebruik ik hem liever voor in de avond als nachtcrème. Ik heb vrij snel droge handen en voeten. Ik breng deze gel op mijn droge handen en voeten en andere droge plekken op mijn huid. De gel smeert makkelijk en het voelt niet plakkerig aan, maar het blijft wel een laagje(licht glimmende) op de huid liggen. Ik vind het niet zo erg als maar niet plakkerig gevoel geeft. Mijn handen en voeten voelt heerlijk zacht aan en het droog niet meer. Het werkt fijn voor droge plekjes. 2019-Bio-Oil3aaaa

Bio-Oil Droge Huid Gel vind ik een fijne gel die je kan overal voor je hele lichaam gebruiken, zelf liever voor mijn droge handen en voeten en of andere droge plekjes. Ik was op zoek naar soort dit product, niet handcreme maar het product die net als olie maar toch niet en ik heb nu gevonden. Ik ben fan van dit product en graag neem ik hem overal naar toe. Want ik moet mijn droge handen regelmatig smeren. De plastick verpakking is het makkelijk makkelijk om mee te nemen. Bio-Oil Droge Huid Gel is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen.

Bio-Oil Droge Huid Gel verkrijgbaar bij diverse drogisterijen :

50 ml: 6,95 euro
100 ml: 11,95 euro
200 ml: 19,95 euroLiefs, Dhini

Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like