Follow:

CAPTION Resort Collectie 2019

2019-CAPTIONRESORT6a Caption komt dit jaar met de nieuwste nageltrends collectie “Caption Resort Collectie 2019”. Deze nieuwe Caption collectie bestaat vier glinsterende kleuren. Vandaag laat ik stuk voor stuk zien. Kijk je mee

2019-CAPTIONRESORT6aa CAPTION Resort Collectie 2019 staat geheel in het teken van warme, zonnige zomers met veel avontuur. De kleuren zijn geïnspireerd op de mooiste verschijningen van de natuur en iedere kleur heeft een shimmer. Zo is de Just Add Surf gebaseerd op het blauwe water dat schittert in de zon, de Tongue In Cheek op zonsondergang, de Savage Joy op het maanlicht en de Gossip Armor op het onderwaterleven.
Dus ga je binnenkort een dagje naar het strand, lekker bakken in de zon, een wandeling maken in de natuur of even lekker op vakantie?
Neem de Caption Resort Collection 2019 mee en wees ervan verzekerd dat wat je ook doet op het strand, je nagels er altijd strak uit blijven zien!
De tekst uit persbericht


2019-CAPTIONRESORT159 “Just Add Surf” 159 : Mermaid Blue tint met intense glitters. Drie laagjes voor mooie dekking.
2019-CAPTIONRESORT160 “Tongue-In-Cheek” 160 : Sunset Pink met intense glitters. Ook drie laagjes voor mooie dekking.
2019-CAPTIONRESORT161 “Savage Joy” 161 : Moon Beam Lilac met intense glitters. Met twee dunne laagjes dekken heel mooi.
2019-CAPTIONRESORT162 “Gossip Armor” 162 : Shark Skin Grey met intense glitters. Mooi dekken met drie laagjes.
2019-CAPTIONRESORT6aaa CAPTION Resort Collectie 2019 bestaat uit vier prachtige glitters nagellak met een beetje holo/goudachtig shimmers. De textuur is dun daardoor breng het makkelijk aan en heb meer dan twee laagjes nodig voor mooie dekken. Het droogt vrij snel. De kleuren vind ik alle vier mooi. Caption Resort Collectie 2019 kost € 16,95 per stuk, verkrijgbaar bij de verkooppunten bij jou in de buurt en online op de webshop van Caption.nl.

GIFT SET: 4 LAKJES VOOR DE PRIJS VAN 3 Consumentenprijs € 49,95 i.p.v. € 67,80

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like