Follow:

Therme Bali Flower Shower Satin

2019-Therme-Shower2a

Vorig jaar hebben wij Sinterklaaspakjes middag gevierd samen met mijn familie. Ik heb o.a. deze Therme Shower creme gekregen van Sinterklaas. Vandaag blog ik hierover. Lees je mee

2019-Therme-Shower2aaa
Therme Bali Flower Shower Satin vind ik heerlijk product. Met plezier gebruik ik graag dagelijks maar ik vind het leuk om elke dag shower producten af te wisselen. Ik ben blij met deze cadeautje van Sinterklaas. Dank u wel Sinterklaas. Graag zou ik andere producten van Bali Flower lijn willen gebruiken. Therme producten zijn te koop bij de droigsterijen en of online.    Liefs, Dhini    Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like