Follow:

Caption – Um, Yes… Thank You!

 photo 2016CaptionThank You1aaaa_zpsb08jirvy.jpg
Caption is het nagellak merk die ik een tijdje graag wilde uitproberen. Ik heb dit merk ooit gezien maar nog nooit geswatches. Een tijdje terug ontving ik Caption kenningsmakingsset en blog ik vandaag hieronder. Lees je mee

 photo 2016CaptionThank You1a_zpsovcxubus.jpg
Caption kenningsmakingsset zijn er drie producten : een base coat, een nagellak en een top coat.

 photo 2016CaptionThank You1ab_zpsc3juya1w.jpg
Voordat ik de gekleurde nagellak gebruik, bracht ik altijd de base coat. Caption base coat heeft een breed kwastje maar het is fijn en de textuur is niet te dun. De Basecoat verzorgende mineralen bevat waardoor de lak langer blijft zitten naar mate je Caption langer gebruikt. Het brengt makkelijk en het droogt vrij snel.

 photo 2016CaptionThank You1ac_zpsqzbjv7dl.jpg
In deze Caption kenningsmakingsset heb ik een gekleurde nagellak “Um, Yes…Thank You!“. Wat leuk naam hé! Um…Ja…bedankt voor deze kenningsmakingsset.
 photo 2016CaptionThank You1acc_zpswnbyuqx7.jpg
Um, Yes…Thank You! is een mooi roze brons met een subtiele shimmer. Een laag dekt het al goed maar ik heb twee laagjes gedaan voor mooie egale glans nagellak. Dankzij fijne textuur lakt gemakkelijk en streeploos. Het droogt best snel.

 photo 2016CaptionThank You1accc_zpstmehpyko.jpg
Close up

 photo 2016CaptionThank You1abb_zps64rnply4.jpg
Als laatste bracht ik natuurlijk top coat. En dat hoort erbij op je gekleurde nagellak die net aangebracht wordt. De textuur van de top coat is een beetje dik maar onverwacht dat het droogt zo snel. Toen ik deze `s avond nagellak op nagels doe, kan ik gewoon slapen en mijn nagellak blijft goed mooi en glans zonder patroon van mijn haar.

 photo 2016CaptionThank You1aaa_zpsp2n67xic.jpg
Ik ben zeker blij met deze setje. Er zijn meer varianten gekleurde nagellak van deze Caption kenningsmakingsset dus keuze genoeg. Alle Caption nagellak producten zijn vrij van DBP, toluene en formaldehyde. Caption nagellak is te bestellen op Caption webshop .

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like