Follow:

Beauty Kitchen Inspire Me Body Soufflé

 photo 2016BeautyKitchen1a_zpsezsbzlyc.jpg
Niet alleen in de zomer maar in de winter heeft je huid ook wat verwennerij nodig. Beauty Kitchen heeft een product die je op donkere dagen helpt met hun Inspire Me Body Soufflé. Vandaag blog ik hieronder.


 photo 2016BeautyKitchen1aaaa_zpss6jsp4cn.jpg
De Beauty Kitchen Inspire Me Body Soufflé zit in een glazen weckpot met felle label eromheen. Het zit vol met 100% natuurlijke ingrediënten onder andere shea butter, grapefruit en citroengras waardoor je huid steviger aanvoelt en subtiel geparfumeerd is. Daarnaast zit er ook pure oliën in deze soufflé o.a. Sunflower oil, basilicum en Abyssinian oil die zorgen ervoor dat je winterhuid goed en top verwend wordt.

 photo 2016BeautyKitchen1aa_zpssjhe2nae.jpg
 photo 2016BeautyKitchen1aaa_zpsmx9bobnq.jpg
Wanneer je de deksel opent, komt er een frisse geurtje uit. De citroengras geurtje is goed aanwezig. Wat een heerlijk fris geurtje, hier wordt je vrolijk van. De Beauty Kitchen Inspire Me Body Soufflé heeft een licht van textuur daardoor gemakkelijk over je lichaam aanbrengen en geen vet aanvoelen. De soufflé is snel op huid genomen. De Beauty Kitchen Inspire Me Body Soufflé kost €19,99. Te koop bij Holland & Barrett.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. Ddisclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like