Follow:

China Glaze “Goin’ my way? – 932” bij prettypolish.nl


Ik ontdekt een leuk webshop nagellak Pretty Polish. Ze verkoopt bekende nagellak merken o.a. China Glaze, Zoya, Orly, Konad, Pupa en nog meer. Niet alleen nagellak maar ook verzorging spullen voor je handen en nagels. Nail art artikelen en setjes verkoopt ze ook. Ik zie felle setje van Zoya..woow..lijkt mij voor in lente en zomer. Maar vandaag laat ik niet felle kleurtje aan jullie zien. Want ik heb hier een China Glaze nagellak. Een fijne nagellak, vind ik zelf persoonlijk. Meer foto`s en info..klik dan verderMooi metallic shimer bronze kleur. De substantie is fijn niet dik en niet te dun en het heeft een fijn kwastje. Best klein kwastje maar het is fijn in gebruik. Het lakt prima en met twee laagjes zijn mijn nagels goed gedekt. Het droogt best snel en de geur is niet storend dat is heel fijn natuurlijk.

De verpakking is lekker groot. Goin’my way komt uit Vintage Vixen Collection. China Glaze is een van mij favoriete nagellak merk.

China Glaze nagellak kost € 5,95 – 14ml kan je bij Pretty Polish bestellen. met betaalmethode iDeal en pay pal. Vanaf 25€ is verzendkosten gratis.

Share
Previous Post Next Post

You may also like