Follow:

Make-up Revolution Reloaded Iconic Division

2019-Makeup-Revolution-Reloaded9a Een tijdje terug heb ik een winactie op Instagram gewonnen. In de box zat er oogschaduw palette “Make-up Revolution Reloaded Iconic Division”. Vandaag swatches ik voor jullie. Kijk je mee

2019-Makeup-Revolution-Reloaded9aaa De verpakking is simpel met doorzichtige deksel. Op de achterkant van de verpakking staat de ingrediënten. Er zitten 15 tinten : 12 mate tinten, een holo shimmers en twee glans tinten met een glitters. Er zit geen spons applicator. Ik gebruik hem niet maar toch leuk dat er applicator inzitten. Wat ik nog mis van dit soort palette is een spiegel.
2019-Makeup-Revolution-Reloaded9aab Bovenste en middelste oogschaduw 2019-Makeup-Revolution-Reloaded9aabb De onderste oogschaduw 2019-Makeup-Revolution-Reloaded9aa De kleuren kan je ooglooks creeren maar ik zou zelf dit palette niet gelijk kopen. De pigmentatie bij sommige oogschaduw is poederig. Ik heb geen idee of dit palette in de winkel nog te koop is, want bij ons hier in de Kruidvat geen meer deze palette, misschien wel online nog beschikbaar.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) die ik heb gewonnen. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like