Follow:

Cici kembali ke spanyol

Cici
Vandaag gaat Cici terug naar Spaans, naar haar man. Wij gaan in de middag naar Schiphol. Wij vinden het erg jammer maar wij hebben heerlijke dagen samen gehad, hoewel het weer niet zo prettig was. Cici vindt Nederland mooi en heel erg blij dat Djess in echt kan knuffelen, zoenen, spelen samen. Kasihan Djess! Djess zal Cici missen. Djess vindt het gezellig dat Cici hier was. Cici kan heel goed met Djess omgaan en Djess ook. Heerlijk om te kijken!

Op 5 december was Cici er ook bij en natuurlijk kreeg een paar cadeautjes. Cici vond het gezellig met alle mijn schoonfamilie…ze vindt het prachtig de liefde in mijn schoonfamilie te zien.

Djess deed gisteren erg lief tegen mij en ook zijn pa. Djess knuffelt mij en in de avond lekker bij pa zijn stoel samen zitten. Djess voelt het, denk ik dat Cici gisteren haar laatste dag in Nederland.

Ik heb de recept in makkelijk makkelijke manier van haar gekregen en samen hebben wij gekookt. Wij zijn heerlijk gemasseerd en ik heb mijn haar door haar geknipt. Dank je wel Cici (Trima kasih Cici).

Selamat jalan en salam manis tuk Sean dari kita :blowkiss2:

[note]Er komt artikel online over Cici in Nederland met foto`s en filmpje[/note]

Share
Previous Post Next Post

You may also like