Follow:

Shoplog en oleh2x tuk Cici

Vorige week toen Cici hier wass, gingen wij naar centrum met de bus om Centrum Dordt te laten zien. Ik heb een paar spullen gekocht en ook voor Cici kleding en setje schaar gekocht. En voordat Cici terug naar Spaans zijn wij met de trein naar Rotterdam geweest. Daar heb ik voor Djess kleding gekocht. Djess heeft nieuw winterjas nodig. De andere jas wordt te klein voor Djess : 1 winterjas, 1 dikke trui en 1 dunne trui.


In het centrum heb ik wat dingen gekocht voor in het huis. Bij Prenatal zag ik leuke sale voor Djess. Ik wil niet laten liggen dus ik heb een paar rompies gekocht. En voor Cici heb ik ook wat gekocht. Cici is een kapster en ze heeft eigen schaar uit Indonesië meegenomen maar haar schaar begint boot te worden dus ik heb voor haar nieuw setje gekocht. Ze is erg blij mee. Dank je wel Teteh zei ze. :yay: Yay…ik heb nieuw schaar


Thuis heb ik spullen die al klaar voor Cici zoals nagels spullen van nagellak tot kwasten enzo. Een paar schoentjes, lichaamsverzorging, gezichtsverzorging. Make-up spullen zoals Coastal Scent warm palette (ik gebruik hem niet), Catrice Big City palette, parfums, een paar kwasten enzo. Mijn zwangerschap kleren die nu te groot is voor mij en een paar sjaals.

Share
Previous Post Next Post

You may also like