Follow:

Collectieve Shoplog : Ebay, Pull & Bear, Mango etc


Shoppen in de winkel of via internet is altijd leuk, vooral als er sale is, vind je niet? Vandaag ga ik aantaal aankopen die ik in sale heb besteld. Ik bestelde niet op een dag en ook niet op een dag binnenstromen. Ik verzamel ze allemaal voor in een blogpost. Eigenlijk zou het cool zijn als allemaal op een dag binnengekomen πŸ˜€ Maar tja dat gaat niet lukken.

ZARA (sale)

Alle eerste bestelling binnengekomen is van Zara. Ik heb daar allemaal voor Djess vooral de schoenen die hij hard nodig. Ik heb besteld weer in de maat te groot 32 πŸ˜€ (altijd verkeerde besteld). Hieronder stuk per stuk laten zien
 photo 2016Shoplog7aaaa_zps8os97jil.jpg
Deze schoenen zijn in maat 32 en het is nog te groot maar Djess heeft ze al gedragen.

 photo 2016Shoplog7aaa_zpsludhbro9.jpg
Ook deze schoenen in maat 32. Dit is helemaal veel te ruimte en ik bestelde dit voor als in de winter.

 photo 2016Shoplog7a_zpsb1vwxxh4.jpg
Dan bestelde ik ook gelijk kleertjes voor en ook in groot maat 128. Ik weet het niet waarom ik groot maat besteld en elke keer weer. Ik wil toch niet dat Djess te snel groeit πŸ˜€

 photo 2016Shoplog7aa_zpsbzdg7ggc.jpg
Ik zei niet meer maar jullie raden het wel he…Tja weer grote maar 128 πŸ˜€ Eigenlijk vind ik het niet erg grote maat in de sale besteld want als hij groeit, heeft hij al de kleren πŸ˜€ Maar voor maat 122 wil ik ook shoppen, alleen in de sale vaak al uitverkocht.

MANGO (sale)

 photo 2016Shoplog7b_zpswdll6kcx.jpg
Bij Mango besteld een jas (ik ben gek op jassen en ik wil graag meer jassen in mij kledingkast). En zwarte jas heb nog geen. Ik zag een paar dagen al en het bleef in mijn hoofd (zelf stond hij in de wishlist). Ik was bang dat hij snel weg omdat in de sale dus ik besteld hem in maat S €19 en de maat is OK voor mij.

 photo 2016Shoplog7bb_zpsmygw3v6a.jpg
Dan bestelde ik gelijk een schoenen voor Djess in maat 32 (geen 31 op webshop Mango). Hij draagt ze het wel al een tijdje.

PULL & BEAR (sale)

 photo 2016Shoplog7cccc_zpskcjgcolf.jpg
Regelmatig kijk ik op deze webshop rondsnuffelen vooral als er sale is. Ik weet het dat deze voor jongere leeftijd is maar als er iets leuk en de prijs ook leuk dus waarom niet. Ik bestel daar niet door het merk maar door de prijs en ook de maat. Bij zeeman soms in de sale nog duurder dan bij deze en ook geen mijn maat, meestal maat 38 boven. Dus dat de reden ook. Deze shirt is maar €3, gewoon simpel shirt die ik heb nodig.

 photo 2016Shoplog7cccccc_zpspu9pmkuf.jpg
Nog dezelfde prijs, besteld ik deze shirt

 photo 2016Shoplog7ccccc_zpsbl7amigl.jpg
Ook dezelfde prijs deed ik hem in de winkel mandje. Alle shirt heb ik in toch een best groot maat M. Ik was bang dat maat S te klein. Ik had ooit jurkje in S en iets te klein vandaar dat ik maat M besteld. Aaah tja voor in de zomer lekker ruimte/luchtig.

 photo 2016Shoplog7ccc_zpskwnyjdgx.jpg
Een blouse in maat M..iets te groot maar deze soort blouse is al uitverkocht bij Mango.

 photo 2016Shoplog7c_zpspj1z7btm.jpg
Die is veel te groot maat M. jammer dat ik geen maat S gekozen of is die geen meer, geen idee. Misschien ga ik hem pimpen (iets klein maken. Ik heb toch naaimachine)

 photo 2016Shoplog7cc_zpskbxw7ahp.jpg
Ik besteld dit jaar omdat er capuchon en ik kan hem in de regen dragen. Ik heb nog geen regenjas en de laatste dagen regen en regen. Hij kost €19

THE BODY SHOP (sale)

 photo 2016Shoplog7ddd_zps1iyyalzb.jpg
Op Evelien site heb ik een reactie achter gelaten dat ik niet goed voor portemonnee is maar stiekem kijk ik toch naar sale TBS en ik zie deze twee producten in de sale. Ik was erg benieuwd naar die parfum. Mini review hieronder

 photo 2016Shoplog7d_zpsqzhcfkdo.jpg
Hij is 30 ml €14, en ik ben zooo benieuwd naar deze geurtje. Als ik niet gelijk besteld, was ik bang dat hij niet meer op voorraad dus ik bestelde hem
 photo 2016Shoplog7dd_zpscgbi9sif.jpg
Alleen toen ik hem binnengekregen, wist ik dat deze zonder spraysysteem maar ik vind het niet erg. Even wat anders πŸ˜‰ dacht ik dan. Het ruikt lekker en ik ben blij dat ik hem besteld.

EBAY

Een paar dingetje heb ik bij Ebay besteld o.a. vind je hieronder

 photo 2016Shoplog7i_zpsvxblqg4l.jpg
Makeup Powder Brush Eyeshadow Blush Dry Clean Sponge Remover Color From Brush
Ik zag deze op een blog (sorry ik weet het niet welke). Ik dacht..hei handig als ik bezig aan het tutten. Als ik bezig aan het tutten dan maak ik de kwastje schoon op een tissue en het lijkt mij ideaal deze. Dus vandaar besteld ik hem

 photo 2016Shoplog7ii_zps1banlt8x.jpg
Er zit een zwart grove spons in. Hei… DIY … met afwas spons (maar wel de zachte gedeelte in de blikje doen πŸ˜‰ Dat kan denk ik ook, misschien idee voor jullie. Ik heb eerst de spons gewassen want het ruikt een beetje vies. Het werkt goed, alleen ben ik bang dat de kwastje niet meer zacht door die grove spons. Hij kost GBP 1,75 incl. verzendkosten.

 photo 2016Shoplog7f_zpsnjirim4b.jpg
4pcs Cute Kawaii Fun black Gel ink Roller Ball Point Pen fine Cat Korean
Cute €1,16 incl. verzendkosten

 photo 2016Shoplog7e_zps2si6bzoo.jpg
BIG SALE 6PCS BAMBOO BRUSHES SET EYE SHADOW BRUSH MAKEUP COSMETIC TOOLS SET
Voor €2,01 incl. verzendkosten heb ik een setje oogschaduw kwasten. Ze zijn heerlijk zacht, alleen de lange haren zijn te slap, misschien moet ik even aanwennen.

 photo 2016Shoplog7j_zpsuq7mowmq.jpg
3 X Crystal DIY Makeup Cosmetic Beauty Tool Skin Care Facial Eye Mask Brush Hot
Het is toch handig als aparte kwastje voor masker. en 3 stuk voor €1,19 gratis verzendkosten.

 photo 2016Shoplog7jj_zps1c9jrkco.jpg
De kwastjes zijn plat en dun maar het is fijn in gebruik.

 photo 2016Shoplog7h_zpsr5sowr4n.jpg
Oval Powder Cream Foundation Brush
Oval Pro kwastje heb ik vaak de laatste tijd op bloggers/youtube/instagram voorbijkomen. Ik ben niet van plan om uit te proberen maar ik ben toch nieuwsgierig. Er zijn meerdere varianten voor ogen etc op ebay verkoper maar ik heb deze variant besteld. €3,48 incl. verzendkosten
 photo 2016Shoplog7hh_zps0s59r0eu.jpg
Hij is wel best groot maar de haren zijn zoooo zacht. Het werkt heel fijn en ik gebruik hem om foundation aan te brengen en ook blush en bronzer. De handvat ben ik wel bang dat gebroken tijdens gebruiken. Maar hij is zo lekker zacht en fijn in gebruik. Dus toch wil ik de andere varianten gaan bestellen. Ik ben aan het zoeken en van plan om hele setje te gaan bestellen.

ALIEXPRESS

 photo 2016Shoplog7k_zpsozwyi52q.jpg
Nail Art Tape Rolls Nails
De stripes nail art heb ik al en een paar heb ik aan mijn nichtje gegeven. Ze zijn te klein en sommige breek snel. Misschien omdat ze alleen in de la liggen. Deze heb ik besteld omdat ik wil iets groot variant hebben maar toch iets te groot vind ik. De maat zoek tussen deze en stripes nail art die wij bekend zijn. Deze denk tape denk aan plakband als je verven. Exact dezelfde materiaal, alleen die verven is meestal groot maat.

 photo 2016Shoplog7kk_zpsynruynua.jpg
Zie..de maat vind ik toch iets te groot, maar verwijder het gemakkelijk zonder de basis gekleurde nagels kapot. Hij kost $0.87 met gratis verzendkosten.

 photo 2016Shoplog7g_zpsi3ngab9s.jpg
Clear Jelly Silicone Nail Art Stamper Scraper
Hoewel ik niet zo fan van stempel nail art De clear stamper ben, ben ik wel benieuwd naar de clear stamp Het lijkt leuk om door te kijken of het goed is of niet.

 photo 2016Shoplog7gg_zps2hcnpvgb.jpg
Clear Jelly Silicone Nail Art Stamper, Scraper with Cap Plastic Plate Transparent 2.8cm Nail Stamp Stamping Tools $1.29 voor de prijs bestelde ik hem. Het lukte mij nog niet om perfecte stamp nail art te maken. Ik moet nog veel oefeningen. De stamp is zacht. Ik heb er zin in om te stempelen. Hopelijk heb ik tijd en inspiratie.

Dat was het alle spullen die ik heb via internet besteld. Er komt nog een paar die moet nog binnen. Daarna probeer ik om niet meer rond te snuffelen. Hopelijk lukt het πŸ˜€ om niet te surfen πŸ˜‰

Heb je wat leuks dingen de laatste tijd gescoord?

Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  

Share
Previous Post Next Post

You may also like