Follow:

Dagje uit : Cas de Ranger Live in Julianatoren

2018 Julianatoren Cas de Ranger
Geschreven door Liesbeth : Vanaf nu hangt er een nieuwe poster op de kamer van mijn dochter. Ze heeft een nieuwe superheld! Vanaf nu kijkt ze vanuit haar bed naar: Cas de Ranger!

Vandaag mocht ik met mijn kinderen en mijn moeder voor Dhini.nl naar de premiere van de Cas de Ranger Live in Julianatoren. En wat een feest was dat! We stonden om 10u bij het park waar het VIP-pakket al voor ons klaar lag. De kinderen waren dolblij met hun superleuke (en goed gevulde) rugzak, cap en een Cas de Ranger vlag, al kenden ze Cas toen eigenlijk nog niet. Het park was nog niet open maar ondanks de regen stonden Jul en Julia, meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin gezellig te zingen en te dansen. We hebben gezellig met ze mee gedanst tot het park openging en we op zoek konden gaan naar de nieuwe show.


2018 Julianatoren Cas de Ranger
De nieuwe showheuvel ligt achteraan het park, waar de hele VIP-groep eigenlijk gelijk naartoe liep. Eenmaal daar was het net of we zo in het bos stapten. Houtsnippers op de grond, boomstammen als krukjes voor bij de show, bomen vol met vogelhuisjes en heel veel picknicktafels. Het leek wel een andere wereld. De kinderen zochten een goed plekje uit op de boomstronken en al gauw kwam meneer Kaasgaaf om de show te openen. Cas de Ranger vond zijn weg over de picknicktafels en door de aanwezigen naar zijn plek op het podium en toen kon de show echt beginnen!

2018 Juliana Toren Cas de Ranger
De kinderen deden heel enthousiast mee en toen Cas vroeg wie er een stoere of sterkte papa had, werden er heel veel vingers in de lucht gestoken. Er waren alleen niet zo heel veel van die papa’s aanwezig en de paar die er wel waren voelden natuurlijk al nattigheid. Binnen de kortste keren hingen er dan ook twee exemplaren als (bijna echte) Tarzan’s aan een touw te bungelen. Een aantal kinderen werd actief bij de show betrokken en verdienden daarmee ook nog een toffe button. De show werd afgesloten met de Rangerdans wat vooral door mijn dochter erg gewaardeerd werd.

Juliana Toren Cas de Ranger
Na de show was het tijd voor de Cas de Ranger Experience. Met een vragenlijst en een pen gingen we op pad, op zoek naar de juiste antwoorden. Want als je die hebt en een woord kunt maken, dan krijg je je Ranger-diploma. En na de show was dat toch wel een echte must-have voor de kinderen. Dat hij toen al een beetje een superheldstatus kreeg werd me duidelijk toen mijn zoon vol bewondering dingen riep als: kijk mama, dit paadje heeft Cas gemaakt. Kijk mama, dit beeld (echt heel mooi houtsnijwerk) heeft Cas gemaakt. Maar bij mijn dochter van 3 kon hij niet meer stuk toen zij Cas zijn stem uit een paddenstoel hoorde: Mama, hij zit in deze paddenstoel verstopt!!! Er was genoeg te ontdekken voor de kinderen en ook ik heb weer wat nieuwe dingen geleerd. We hebben het woord ingevoerd op een tablet in de hoop dat er bij thuiskomst misschien wel een mail van Cas de Ranger zou zijn.

2018 Juliana Toren
Daarna mochten we de rest van het park nog gaan ontdekken en ook daar hebben we enorm van genoten. Draaimolen, helikopters, kabouters, botsauto’s, paarden, de achtbaan met rolschaatsen, een dino-tour, brandjes blussen, het kon niet op! Julianatoren is echt een heel leuk park en er is genoeg te doen voor kindjes van diverse leeftijden. Door de vele regen waren een aantal attracties niet open maar we hebben ons de hele dag echt prima vermaakt. Er waren, juist dankzij de regen, ook nauwelijks wachttijden dus overal konden de kinderen zo doorlopen. Veel attracties hebben ze dan ook meerdere keren bezocht. De favorieten waren de botsauto’s (zoon), en de paardenbaan (dochter). Het park was netjes, goed verzorgd, toiletten waren heel schoon en het personeel was heel vriendelijk.

Juliana Toren
‘s Avonds ging het feest gewoon nog even door want er bleek inderdaad een mail te zijn van Cas! Zo schattig hoe blij de kinderen waren met zijn video dat ze het goed gedaan hadden bij de Experience en ze dus hun Ranger-diploma kregen. Die zat in een tweede mailtje en moet uiteraard geprint worden om naast de poster op te hangen. Als laatste hebben we nog gezellig op YouTube naar de filmpjes van Cas de Ranger zitten kijken. Hij heeft er weer 3 trouwe volgers bij!

Dhini, ontzettend bedankt dat we dit mochten doen! We hebben een hele fijne dag gehad!

Liefs, Liesbeth en de kinderen

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Dit blogpost is uitgenodigd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like