Follow:

Salt Of The Earth roll-ons deodoranten

2018 Salt of the earth deo
Salt Of The Earth deodorant introduceert twee roll-ons. Het natuurlijke deodorantmerk Salt of the Earth is 100% natuurlijk, 100% effectief, 0% chemicaliën waarmee je langdurig beschermd bent tegen nare geurtjes. Ik testte ze en vandaag deel ik mijn ervaring met je. Lees je mee?

2018 Salt of the earth deo
Salt Of The Earth Unscented Roll-On Deodorant is een geurloos roll-on deo. Dit product bevat zechstein Magnesiumolie voor de allerbeste effectiviteit. Ik deed twee keer aanbrengen op mijn oksels. Het droogt een beetje langzaam en een beetje plakkerig. Aan het einde van de dag ruik ik een heel klein beetje nare geurtje.

Salt Of The Earth Pure Aura Lavender & Vanilla Roll-On Deodorant heeft een zacht frisse lavendel- & vanillegeur. Ik vind het fijn dat de geur niet zo sterk is. Dit product bevat huidverzorgende aloë vera en 15 botanische extracten en essentiële oliën en zechstein Magnesiumolie voor de allerbeste effectiviteit. Deze deodorant droogt snel en geen plakkerig gevoel. Deze variant vind ik fijner dan de Unscented Roll-On. Met deze deodorant aura Lavender & Vanilla Roll-on voel ik heerlijk fris en ultiem beschermd, de hele dag lang.

Het is leuk dat Salt Of The Earth nu twee deodorant in roll-on varianten heeft toegevoegd in hun assortiment. Voor mij beide deodranten bevalt prima maar vooral de Salt Of The Earth Pure Aura Lavender & Vanilla Roll-On Deodorant. Die werkt best voor mij. Ik heb geen last van nare geurtje de hele dag lang. De deodoranten van Salt Of The Earth zijn vrij van aluminium chloorhy-draat, alcohol, parabenen, drijfgassen, triclosan en minerale oliën. Bovendien zijn ze dierproefvrij en laten ze geen gele of witte vlekken in kleding achter. Nog meer mooi nieuws: Salt Of The Earth is
geschikt voor veganisten en vegetariërs. Salt Of The Earth roll-ons deodorant kost € 6,99 (75 ml) per stuk, verkrijgbaar bij Etos, Kruidvat, DA en diverse webshops of online op saltoftheearthdeodorant

Het complete assortiment
Salt Of The Earth Unscented Classic Stick, Natural Spray en Natural Roll-on
Salt Of The Earth Pure Aura Lavender & Vanilla in Spray en Roll-On
Salt Of The Earth Pure Aura Melon & Cucumber Spray
Salt Of The Earth Pure Armour For Men Spray

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like