Follow:

Salt Of The Earth roll-ons deodoranten

2018 Salt of the earth deo
Salt Of The Earth deodorant introduceert twee roll-ons. Het natuurlijke deodorantmerk Salt of the Earth is 100% natuurlijk, 100% effectief, 0% chemicaliën waarmee je langdurig beschermd bent tegen nare geurtjes. Ik testte ze en vandaag deel ik mijn ervaring met je. Lees je mee?

2018 Salt of the earth deo
Salt Of The Earth Unscented Roll-On Deodorant is een geurloos roll-on deo. Dit product bevat zechstein Magnesiumolie voor de allerbeste effectiviteit. Ik deed twee keer aanbrengen op mijn oksels. Het droogt een beetje langzaam en een beetje plakkerig. Aan het einde van de dag ruik ik een heel klein beetje nare geurtje.

Salt Of The Earth Pure Aura Lavender & Vanilla Roll-On Deodorant heeft een zacht frisse lavendel- & vanillegeur. Ik vind het fijn dat de geur niet zo sterk is. Dit product bevat huidverzorgende aloë vera en 15 botanische extracten en essentiële oliën en zechstein Magnesiumolie voor de allerbeste effectiviteit. Deze deodorant droogt snel en geen plakkerig gevoel. Deze variant vind ik fijner dan de Unscented Roll-On. Met deze deodorant aura Lavender & Vanilla Roll-on voel ik heerlijk fris en ultiem beschermd, de hele dag lang.

Het is leuk dat Salt Of The Earth nu twee deodorant in roll-on varianten heeft toegevoegd in hun assortiment. Voor mij beide deodranten bevalt prima maar vooral de Salt Of The Earth Pure Aura Lavender & Vanilla Roll-On Deodorant. Die werkt best voor mij. Ik heb geen last van nare geurtje de hele dag lang. De deodoranten van Salt Of The Earth zijn vrij van aluminium chloorhy-draat, alcohol, parabenen, drijfgassen, triclosan en minerale oliën. Bovendien zijn ze dierproefvrij en laten ze geen gele of witte vlekken in kleding achter. Nog meer mooi nieuws: Salt Of The Earth is
geschikt voor veganisten en vegetariërs. Salt Of The Earth roll-ons deodorant kost € 6,99 (75 ml) per stuk, verkrijgbaar bij Etos, Kruidvat, DA en diverse webshops of online op saltoftheearthdeodorant

Het complete assortiment
Salt Of The Earth Unscented Classic Stick, Natural Spray en Natural Roll-on
Salt Of The Earth Pure Aura Lavender & Vanilla in Spray en Roll-On
Salt Of The Earth Pure Aura Melon & Cucumber Spray
Salt Of The Earth Pure Armour For Men Spray

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

21 Comments

 • Reply Jouvence

  Ik heb ze ook en ben helemaal fan van de pure aura variant!
  Jouvence´s last blog post ..Vitakraft liquid snack

  08 May 2018 at 17:57
 • Reply Stephanie Vanmarcke

  Heel interessante blog, ik ga het zowiezo ook proberen want die kankerverwekkende sprays… daar wil ik vanaf!!
  Stephanie Vanmarcke´s last blog post ..#meiplasticvrij: Mijn bevindingen na week één.

  07 May 2018 at 21:40
 • Reply Lisanne Pörteners

  Deze ga ik zeker een keer proberen!

  07 May 2018 at 21:01
 • Reply Kimberly

  Wat een fijne deo’s! Ik wil graag aan de deo zonder chemische middelen dus ben erg benieuwd hoe deze deo’s bij mij werken.
  Kimberly´s last blog post ..Een blog met bekentenissen | Ik Beken

  06 May 2018 at 23:41
 • Reply Fleur

  Wat fijn dat ze gewoon bij de Etos verkrijgbaar zijn! Ik wil ze zeker wel eens proberen
  Fleur´s last blog post ..Weekoverzicht | Never a dull moment week 18 – weekendje weg, ziek en naar het musuem

  06 May 2018 at 16:40
 • Reply Rachelle

  Dat klinkt als een fijne deo! Ik ben nu bezig met ‘We love the planet’ uit te proberen, Deo in een blikje en ik ben echt aangenaam verrast door zulke ‘natuurlijke’ producten. Deze gaat dus ook hoog op de wishlist, want ik ben er nu wel benieuwd naar!

  06 May 2018 at 14:34
 • Reply Nicole

  Ben dol op natuurlijke producten. Klinkt heel interessant, misschien toch maar eens proberen.
  Nicole´s last blog post ..Interieurontwerp: Woonkamer met plek voor kinderen

  04 May 2018 at 21:49
 • Reply Daphne - verdraaid mooi

  Ik ben erg benieuwd naar dit product of het ook voor mij zal werken. Ik ben vooral van de spuitbussen.
  Daphne – verdraaid mooi´s last blog post ..Maak het verschil: creëer een uitlaatklep

  04 May 2018 at 21:20
 • Reply Laura / fitfunfab.nl

  Ben niet echt fan van rollers… is echt een persoonlijke keuze… liever een spray ?

  04 May 2018 at 20:35
 • Reply Daisy

  Ik gebruik zelf zowel spray als roller. Dit merk ken ik nog niet.

  04 May 2018 at 16:13
 • Reply Marjolein Goedhardt

  Leuke rollers al houd ik wel iets meer van spray. Ziet er fijntjes uit!

  04 May 2018 at 10:28
 • Reply Lodi

  wat een mooie verpakking, ikke heel benieuwd naar het product, ga snel eens kijken.

  04 May 2018 at 10:19
 • Reply nicole

  Ik houd niet zo van rollers en heb liever een spuitbus, maar ik vind ze er wel superleuk uitzien. Vrolijke vormgeving!
  nicole´s last blog post ..3 kleding miskopen + hoe voorkom je miskopen?!

  04 May 2018 at 06:55
 • Reply Sonja

  Ik hou niet van rollers, maar de spray was hiervan top!

  03 May 2018 at 18:57
 • Reply Mariëlle

  In één woord: Fan! Wat een fijne deo’s zijn dit en ze werken de hele dag lang.
  Mariëlle´s last blog post ..Tip: invisibobble het wonderelastiekje voor je haar

  03 May 2018 at 15:58
 • Reply Mieke | mieksmind

  ik houd niet van rollers dus die sla ik altijd over, spray vorm vind ik fijner
  Mieke | mieksmind´s last blog post ..Vichy Slow Âge Nachtcrème en Fris Masker

  03 May 2018 at 14:50
 • Reply Deb

  Dit merk staat ook nog op mijn wish-list. Ik zou in dit geval ook kiezen voor de lavendel/vanille geur. Helemaal geurloos spreekt me niet zo aan.
  Deb´s last blog post ..Trind Welcome to Miami: voorjaar/zomer collectie 2018

  03 May 2018 at 14:50
 • Reply Jessica J.

  Ik hou van dit merk! Zowel de steen als de sprays werken top. De rollers heb ik nog niet geprobeerd. Ik ben erg benieuwd naar het geurtje van de Pure Aura Lavender & Vanilla. Ik heb een geurkaars in de geur Lavender Vanilla en die is heerlijk ontspannend.
  Jessica J.´s last blog post ..MSL #100 • Roadburn comedown en levensechte vleesvervanger!

  03 May 2018 at 11:32
 • Reply bychristiana

  Ik ben benieuwd. Tot nog toe heb ik nog geen natuurlijke deo gevonden die bij mij écht de hele dag goed werkt.
  bychristiana´s last blog post ..Review Simple skincare | Light moisturizer, Vital cream & Rich moisture sheetmask

  03 May 2018 at 09:56
 • Reply Kim

  Ik ben altijd heel erg benieuwd naar dit product!
  Kim´s last blog post ..Beauty No Buy

  03 May 2018 at 07:56
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge