Follow:

Dagje uit : Keukenhof

Vroeg vertrokken richting keukenhof. Het was heerlijk rustig onderweg. Wij zijn ook lekker vroeg en rustig in Lisse aangekomen. Voor mijn moeder en Djess is die de eerste keer naar kebun bunga. Voor mij en mijn man is de derde keer. Ik heb niet zo veel foto`s gemaakt van de bloemen, wel van mijn moeder 😀 Loop van de middag wordt het druk en wij zijn klaar…..niet zo lang net als een paar jaar terug maar wij hebben echt genieten van prachtige bloemen en het weer. Hier zijn een paar foto`s die ik heb gemaakt. Ik neem andere object lenzen mee maar ik gebruik alleen maar een lens 50mm/1.8. Ik heb geen zin om te vervangen met andere lenzen. Gelukkig nemen wij kinderwagen dus ik hoefde niet mijn zware tas de hele dag te dragen. Ik liet mijn moeder mij op foto`s schieten en het resultaat is best mooi. Stiekem heeft mijn moeder talent in fotograferen 😉

Untitled>UntitledUntitledUntitledUntitledUntitled
Terug hebben wij lekker pannenkoeken eten bij mijn schoonmoeder. Dank jullie wel

Wij zijn moe! Welterusten straks!

Share
Previous Post Next Post

You may also like