Follow:

Dagje uit : Lekker zwemmen!

Het was heerlijk dagje! Wij gingen zwemmen samen met family van broertje van mijn man met hun dochtertje Abby. En wij zijn nog nooit naar nieuw zwembad geweest dus het lijken ons leuk om naar zwempark hier in de buurt. Djess vindt het ook erg leuk en daar kwamen family nichtje van mijn man tegen. Gezellig! Eerlijk wilde ik in de glijbaan maar Djess wilde het niet. Na pauze probeerde ik Djess te vragen en eindelijk gingen wij samen glijbaan doen…yay! (net als kind ben ik blij 😉 ) Thank you Djess dat je eindelijk glijbaan doen. Ik nam mijn versleten camera mee (gelukkig nog goed werk) dan ik heb heel leuke momenten op foto`s vast te zetten, alleen jammer sommige wazig en lastig door stommen (vochtig lucht). Toch heb ik een paar scherpe foto`s (happy)

Untitled

UntitledUntitled
UntitledUntitledUntitledUntitled

Share
Previous Post Next Post

You may also like