Follow:

Home : Een vakantie foto op canvas

Foto op canvas
Foto`s maken dat doe ik dagelijks. Een paar dagen terug ontving ik een foto op canvas en vandaag blog ik hieronder. Lees je mee

Foto op canvas
Het is altijd leuk als er een webshop mij benaderd voor hun product(en). Ik mag een foto op canvas van 40×60 te maken op CanvasCompany. Wat ik altijd moeilijk is om een leuke foto uit te zoeken en graag de nieuwe foto maar de laatste tijd neem ik niet meer zo vaak DSLR camera. Alle mappen goed bekijken en het kost tijd om alle foto`s uit te zoeken dus besloot ik een foto toen wij op vakantie vorig jaar was. Maar geen enkele leuke foto`s. En deze foto is geworden. In het pakketje zit er ook handige ophangsysteem meegeleverd. Maar je kunt ook kiezen zonder ophangsysteem als je dat niet wilt.

Foto op canvas
De kwaliteit van de foto op canvas vind ik mooi en volgens CanvasCompany dat de canvas niet verkleurt in de zon en niet naar de inkt ruikt. Het doek is geheel UV-bestendig, reukloos, helder wit en dat blijft zoals het resultaat. Wat ik niet verwacht is dat de foto niet in .jpg bestand, wel in .png . Ik was toen in de war..hoe kan ik de foto uploaden want alle foto in .jpg bestand dus ik moet eerst de bestand van de foto vervangen naar .png

 photo 2017Canvas1aaaa_zpsksu2cpqh.jpg
Foto op canvas is erg leuk als wanddecoratie in je huis of je kamer. Er zijn meerdere formaten vanaf 20x20cm tot 300x120cm of je eigen formaat kies dat kan ook. Het is leuk om foto als cadeau te geven of voor je zelf. Naast foto op canvas kan je ook je herinnering leggen zoals foto op poster, foto op forex, foto op sleutelhangers die je op Fotocadeau kan laten maken.

Liefs,
Dhini

Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Fillia

  Hi sis Dhini greetings from England. Lovely blog you have here xx

  15 March 2017 at 22:36
 • Reply Veera

  I didn’t understand a whole lot, but love the pictures 🙂

  15 March 2017 at 19:19
 • Reply Sonja

  Nice pics!
  http://www.stylequest.se/

  15 March 2017 at 17:29
 • Reply Deb

  Wat een mooie foto van je twee mannen! Ik vind het ook altijd lastig om een keuze te maken uit foto’s.
  Deb´s last blog post ..Essie love bij Etos: Spaar voor een Essie goodiebag!

  15 March 2017 at 12:48
 • Reply Petra

  Oh wat leuk! Ik hoop er binnenkort ook een leuke te laten printen van onze vakantie!
  Petra´s last blog post ..Food: Gezonde Smoothies maken

  15 March 2017 at 11:30
 • Reply Kate

  Beautiful pictures

  15 March 2017 at 10:27
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge