Follow:

Dagje uit : Sprookjesweken Julianatoren

2017_Juliana_Toren7a
Yay..! Wij gingen weer een leuke dagje uit namelijk naar pretpark de Julianatoren. Vorige keer was ook erg leuke dag. En de kinderen hebben weer er zin in. Vandaag vertel ik meer hierover hoe leuk die dag was. Lees je mee


2017_Juliana_Toren7aaaaa
Afgelopen week donderdag reden wij naar kinderpretpark Juliana toren. Onderweg was erg keihard regenen maar gelukkig in Juliana toren was het weer heerlijk. Ik nam mijn schoonzusje en haar dochter mee. Mijn zoon en zijn nichtje hebben er zin in. Vanaf deze week zijn er Sprookjesweken in het pretpark Juliana toren. Voordat de voorstellingen gaan beginnen, kunnen de kinderen aantal attracties doen zoals op olifant zitten, carrousel en nog veel meer. Op de flyer staan de Sprookjesweken tijden.

AFAS Sprookjesweken
Er komt een fantastisch Sprookjesbal in Sprookjesland die door de Sprookjeskoning organiseert en iedereen uitgenodigd behalve Fien (de gemene tovenares). Ze vindt dat niet leuk en dus tovert ze alle snoepgoed weg als straf. Zonder snoepgoed kan niet het feest meer doorgaan. Gelukkig gaan Hans & Grietje samen met Assepoester, Rapunzel en Sneeuwwitje de koning helpen om naar de verdwenen snoepjes te zoeken. Maar kunnen ze drie raadsels van Fien oplossen?
Dan ga je wel naar Juliana toren komen kijken. Spannend hé! De show duurt in 30 minuten en de tijd kunnen jullie kiezen om 12:00 | 13:00 & 15:00 in Jul & Julie Theater

Prinsen- en Prinsessenbal
Als een prins en prinses dan droom bij elke kid maar wat moet je eigenlijk precies kunnen om als een prins of prinses te zijn? Dan laten Jul & Julie jullie we weten, namelijk dans mee op de vrolijkste liedjes. Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia presenteren het Prinsen- en Prinsessenbal. Deze show duurt in 15 minuten, om 14:00 in Torenprodium.

Sprookjes catwalk
Heb je favoriete sprookjesfiguur? Dan kan je verkleed met je favoriete sprookjesfiguur naar de Julianatoren. Tijdens de Sprookjes catwalk maak je kans op een fantastische prijs die door Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin presenteren én beslissen wie de meest betoverende outfit heeft. Superleuk toch! Deze showtijden om 12:00 & 15:00. Het duurt dat hangt van het aantal deelnemers af maar eerst aanmelden bij meneer Kaasgaaf of mevrouw Suikerspin.

Prinsessenbal
Droom en wil je een dag als een echte prinses en prins te zijn? Kom maar dan naar Julia’s Prinsessenbal. Daar wordt er gedanst, gezongen zoals échte prinsen en prinsessen dat doen. Julia leert je ook de Muizendans. Deze show duurt 15 minuten en de showtijden om 12:00 & 15:00 (Op zomeravonden tevens om 18:00 & 19:00 uur) in Julia`s Podium.

2017_Juliana_Toren7aa
2017_Juliana_Toren7aaa
Echt superleuk voorstellingen. Wij hebben echte genoten en na afloopt van de voorstellingen kunnen de kinderen op foto`s samen Hans & Grietje samen met Assepoester, Rapunzel en Sneeuwwitje en of met Jul & Julia.

2017_Juliana_Toren7aaaa
Tussentijd kunnen de kinderen weer allerlei attracties doen. Ik heb ook meegedaan. Het was erg leuk en graag weer doen.

Kijk even vlog hieronder of klik hier

2017_Juliana_Toren7aaaaaa
De tijd tikt door dus helaas moeten wij terug naar huis maar wij hebben erg van genoten. En wij willen weer terug komen. Zo leuk! De AFAS Sprookjesweken in pretpark de julianatoren duren nog tot en met zondag 20 augustus.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Uitgenodigd

Share
Previous Post Next Post

You may also like