Follow:

Dank je pakketje van @Dalaluz


Een tijde heb Dr.Fish Parelarrangement t.w.v. 199,90 euro voor 2 personnen gewonnen op facebook maar helaas pindakaas kan ik niet gaan. Ten eerste te ver, ten tweede geen tijd, ten derde toch beter voor iemand anders maar wie wilt en misschien die niet zo ver weg van Amsterdam. Oplossing…. twitter 😀

In de twitter heb een paar keren aangemeld …maar niemand reageren of niet gelezen (geen idee) en volgede dag weer proberen en proberen…want ik vind het zonde van dr. Fish waardebon. En toen @Dalaluz reageren.. ik ben zo blij en dat er iemand reageren. DM..DM… dan hup-lah de waardebon richting Dalaluz. En op dinsdag kwam pakketje binnen…Kneip!? Ik bestel niet Kneip 🙄 ik denk dat verkeerde adres maar ik las wel my naam staan. Opeeeeeeenennn 😀 en ja hoor pakketje van Dalaluz als dank! Ik verwacht helemaal niet en dat hoeft ook niet wat terug te krijgen.
Echt veel leuke dingen in de doos :
Broodtrommel, tasje, Konad nail stickers, Eye Majic, Yves Rocher, Weleda dagcreme, sleutelhanger, WIC nagellak, Nivea creme, Vichy samples, DVD verhaaltje, droge rose bloemetjes ofzo en een lieve kaart erbij.

Dank je wel Dalaluz voor pakketje…echt lief van je en ik hoop dat je Dr. Fish echt van genieten en heel veel plezier!

Share
Previous Post Next Post

You may also like