Follow:

Webshop : Bikester.nl

Sinds ik in Nederland woon en een zoon heb, fiets ik regelmatig. Ik breng hem naar peuterzaal, gymzaal of gewoon samen fietsen en ik fiets ook om boodschappen te doen. Toch handig een fiets heb vooral als voorkant en achterkant fietstassen hangen. Bij mij maar een mandje op de voorkant. Ik vind nu heel leuk geworden als ik fietsen als maar in lekker weertje en niet te hard waaien.

Ik zie ook hier in Nederland fietsen veel mensen, naar school, kinderen brengen en ophalen, boodschappen doen of bezoek bij iemand/kennis/familie. Ik ken alleen maar fietsen voor mannen, vrouwen en voor kinderen. Hier hoor/lees ik dat er meer soorten fietsen van oma fietsen tot electric fietsen.

Photobucket
De fiets hierboven ziet er toch mooi uit en lijkt mij handig met lage afstappen. Wel voor mij extra tas achter nodig om voor boodschappen spullen en ook twee fietsstander lijkt mij voor handig.

Photobucket
Accessories voor de fietsen zijn ook heel veel soorten : fietstassen, fietsdrager, fietsstander. En nog veel meer accessories voor je fiets. De dubbele standaard lijkt mij handig voor mij.

Behalve accessories heb je ook fietsonderdelen nodig zoals band, binnenband, pedaal en nog veel meer. De spullen voor je fiets kan je op bikester.nl vinden. Betaalmethode met iDeal, Creditcard, Paypal en Overschrijving per bankgiro. Van maandag t/m vrijdag tot 16:00 uur bestellen en we verzenden nog dezelfde dag door DHL bezorgd. Gratis verzending voor bestellingen boven €199,-

Heb je ervaring met bikester.nl?

Images bron : bikester.nl

Share
Previous Post Next Post

You may also like