Follow:

De allereerste foto/echo van onze baby

Vanmorgen zijn wij bij Gynaecoloog geweest. My lieve schoonmoeder ging ook mee. Percies om half 10 kwam Dr. mev. D en zei zei “Ga je mee? We gaan gelijk kijken, he?” en Wij waren met 3een naar Echo kamer. Daar gingen wij samen naar de scherm kijken. Helaas de geluid is stuk, dus wij konden niet geluid van de baby hartjes meeluisteren. Hoop volgende keer er geluid ook bij, want Ik wil die geluid opnemen. Ik heb wel filmpje gemaakt :pict:

Thuis ga Ik gelijk my laptop aan en snel scrap maken :compy: niet echt tevreden met deze scrap maar Ik wil snel op my blog updaten en hieronder ….

En dan belijk belde Ik myn moeder en vertelde dat het goed is met my zwangerschap en vandaag Echo gedaan.

[important]Volgende afspraak op 1 september om 13.30 en vervolg asfpraak op 11 sept[/important]

Fijne maandag allemaal!

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like