Follow:

Meet my new netbook


Waarschijnlijk hebben jullie al gelezen/gezien of hier als nog niet weet. En soms kan ik ongeduldig zijn (eigenlijk vaak). Eerlijk gezegd is my spaargeld voor my new netbook is nog niet genoeg maar ik wil z.s.m. de nieuwe hebben. En…

op 8 maart is hij binnen. Ja… my new netbook, na gezeurd en geliefd tegen myn man, heeft myn manlief voor mij besteld. Ik betaalde eerst half prijs omdat myn spaargeld nog niet voldoende is. De rest betaal ik elke maand van my rekening naar Arjo rekening (bank Arjo :hihi: zonder rente).

Na weken onderzocht, gelezen beroodelingen etc..etc… myn manlief heeft voor Asus gekozen. My brand new netbook is Asus A52F
* Intel Core i3-350M Dual Core Mobile Processor
* 4GB PC3-8500 DDR3 Memory
* 320GB 5400rpm SATA Hard Drive
* 8x DVD+/-RW Dual Layer Burner
* 15.6″ WXGA (1366×768) LED Backlit Display With VGA Webcam
* Intel GMA 4500MHD Integrated Graphics
* Gigabit Ethernet, 802.11b/g/n Wireless
* Three USB 2.0, HDMI, VGA, 4-in-1 Card Reader
* 15.2″ x 10.2″ x 1.4″ @ 5.8 lbs.
* Windows 7 Home Premium

Nu is myn man bezig de programma`s die ik nodig heb opzetten. Dus ik kan nu nieuw programma`s hebben zoals Window Movie Maker nieuw versie, Photoshop nieuw versie etc..etc…

Me….Dhini is happy!
Thank you manlief :muah: en myzelf

Share
Previous Post Next Post

You may also like