Follow:

De duivel is echt duivel zeg..!

Eergisteren zag ik op myn oude zus facebook een vriendin T hebt toegevoegd maar ik weet nu zeker dat iemand anders (die duivel) dat doen. Ik krabbel niet meer in myn oude zus facebook sinds haar facebook misbruik. Eigenlijk ben ik nieuwgierig maar ik wacht toch ff af.

En gisteravond las ik dat myn oude zus op haar vriend gekrabbeld (Ik haat je…!). Die vriendin T reageer haar krabbel nog niet maar nu ben ik echt zeker dat die duivel T weer in actie in myn oude zus facebook. In my email las ik dat myn oude zus (eigenlijk de duivel T dus) stelde die vriendin T aan mij om als vriend te worden in my facebook. Dat heb ik niet gedaan want ik ken de vriendinnen van myn oude zus. En ik voeg niet zomaar toe in my facebook. Dit maak mij zeker dat die duivel T dat doen. Vroeg in de morgen zei ik tegen myn lieve dat ik vreem vind. Ze krabbel boos op die vriendin maar stel mij om als vriendin toe te voegen. Toch…raar!
Myn lieve man zei “Ga maar jou ouders en jou oude zus bellen!?” Ik kan niet verder slapen na BV geven en dus ik bel gelijk myn moeder om te vragen of myn oude zus daar is want myn oude zus meestal in het weekend bij myn ouders langs komt maar myn oude zus werkt nog steeds. Daarna bel ik gelijk myn oude zus. Ik vraag aan haar “Mbak, ken je die vriendin T?” Myn oude zus zei “T is dezeflde persoon dat die duivel is, dus voeg je niet in je facebook als vriendin toe” Ik zei…”Nee dat doe ik niet, ik ken haar toch niet”
Ik vroeg “Hoe kan dat die duivel T in je facebook inloggin? Ik heb je passwoord toch al veranderen! En open je niet meer je facebook?” Myn oud zus zei “Die duivel heeft duplicat en de dochter van die duivel (beste vriendin van my nichtje) probeert myn nichtje weer vriendin te worden. Die dochter van duivel zei “Put…het spijt me?!”. Myn oude zus zei tegen haar dochter “Je mag niet meer met haar contact” Myn nichtje voelt schuldig met alles wat gebeurd.
Ik vroeg “Put gaat toch naar andere school verhuizen?” Myn oude zus zei “Nee…niet gedaan want het is bijna examen. Puput moet concentratie als verhuizen dat kan niet zomaar want moet papieren regelen en niet 1 dagje klaar dus …” Oh…ok zei ik maar ver weg van de dochter van de duivel, niet meer bevriend…bah!

En het is ook vreemd want ik kan niet in myn oude zus facebook inloggin (heb zelf de passwoord weranderen…raar!) nou…ik probeer opnieuw passwoord te vragen en weer de passwoord veranderen en ook de passwoord email adres van myn oude zus gelijk veranderen. Ik ga myn oude zus facebook account echt nu verwijderen maar helaas duurt 14 dagen tot echt permanent verwijderd. Myn oude zus zei…”als my naam verchijnt en wil bevriend met jou…niet toevoegen ok?”

Echt duivel zeg die persoon. Heeeeeeeeeeeeeeel ver weg duivel!

Share
Previous Post Next Post

You may also like