Follow:

Dear sweet diary

Untitled
In agenda schreef ik vroeger wat er gebeurd in mij leven. Leuk, niet leuk, ziek, lachen, huilend…gewoon van alles. Alleen schreef ik meestal kort omdat ja..in agenda. Je weet wel.. in agenda zie je meestal maar een paar streepjes. Soms vertelde ik aan mijn moeder of mijn zussen om advies te vragen. Eerlijk had ik nooit een boek voor om lange verhaal te schrijven.

Sinds ik website heb, schreef ik ook over mij persoonlijk dingen die ik heb meegemaakt. Vroeger ging zo makkelijk om mijn gevoellig uit te gooien. Ik liet het uit in mij blog in vorm van een artikel maar de laatste tijd geen woorden/zinnen uit mijn vingers. Ik heb geen waarom maar sinds rare bericht van gisteren, wil ik wel dit uit doen. En dat heb ik gedaan in het bericht. Misschien ga ik het uitlaten in een protect blogpost. Dit is mij blog dus ik ga schrijven wat ik wil eruit doen. Het moet wel er uit!

Hebben jullie diary book?

Untitled

Share
Previous Post Next Post

You may also like