Follow:

Een lief van myn lieve man

Gisteren las ik in myn comment dat de Everyday Mineral stippling brush er komt (Gonny last blog post) Ik ging gelijk naar Gony`s site kijken en ook natuurlijk Everyday Minerals gelijk bezoeken. En ja… hoor! Eindelijk…. echt eindelijk na lang wachten, komt de stippling brush uit. En die brush wil ik hebbe. Ik moet nu bestellen voordat uitverkocht is, maar Ik heb probleem want myn salaris is nog niet binnen. Wat Ik moest doen, Ik wil zo snel mogelijk bestellen. Ik kon niet wachten tot myn lieve man thuis bent (ongeduldig zeg! dat ben ik, ja) dus gisterenmorgen stuurde ik gelijk sms naar myn lieve man “Myn lieve man, Ik wil EDM bestellen. Er is nieuw kwast en Kwil hem hebben maar Kheb nog geen salaris”. Het hoefde niet lang wachten, kreeg ik sms terug van myn lieve man “Ok, cadeau van mij xxxx”. Ik was zo echt super blij…blij…en bliiiiiiiij. Jippieeeeee… pieee (met glimlacht in my gezicht). Gelijk Ik terug antwoorde “Dank je wel lieverd, MVS xxxx”.

Dus Ik heb gisteren middag bestelling geplaats. My bestelling is Personal Custom Kit – Full met daarin:
love 2 A Skunkless Foptic Brush!
loveSnuggle blush
love Theme Park
love All Smiles Blush (Pressed)
love Salon Fun Blush (Pressed)

En natuurlijk sample kit er bij :
Warm-Medium Beige Summer (Intensive)
Golden-Medium Deep (Intensive)
Buff-Fairly Summer (Intensive)
Game Show blush
Abbott’s Perk Me Up

Everyday Minerals Stippling Brush Dus binnekort die Everyday Mineral stippling brush is van mij. Yes… Yes…! Oh! Ik kan niet wachten tot hij binnen is. Ik ben benieuwd en ooooook opwindend!

Vanmorgen zijn wij naar Gynaecoloog geweest maar helaas nog geen goed nieuws en volgende asfpraak op 16 maart

Liefs,

Share
Previous Post Next Post

You may also like